Skocz do zawartości

Kto jest kim na forum

EdithG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem czemu Kobis odszedł. jakoś tak szast-prast, system sprzedany albo nie, jakaś niby praca coś tam.

Mimo wszystko uważam gościa za pozytywną postać, fajne miał założenia jego system (jak jeszcze punktował googleboty), książkę fajnie się czytało, szkoda że go nie ma :))

btw wtedy jakis boom na audycje był dziwy :) szook nawet mikrofon kupił, co to go ostatnio na aukcje wystawił, chyba już nie będzie radia jednak.

empty

Ktoś zaniósł już wieści o tym topiku na forum maxroy ? Nie chce mnie się zakładać tam konta.

[edyta]

Nie wyrabiam z tym ściemnianiem kojotka. Napisał:

Nie będę się posuwał do ich zagrywek ...

Cytat pochodzi z komentarza ze strony szkoleń -> www.optymalizacja.edu.pl/szkolenia

Kto się posunął pierwszy do tych zagrywek?

Ktoś zaniósł już wieści o tym topiku na forum maxroy ?

Zbiorę drużynę i podejmę się tego zadania :)

Edycja:

https://forum.maxroy.com/pogaduchy/pio-kojo...-raportow-1188/

jeśli coś pominąłem to proszę o dodanie.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

https://deser.pl/deser/51,111858,10565887.html?i=0&bo=1

droga do normalności zawsze jest trudna.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jedno takie pytanie: dopiero teraz zorientowaliście się, że coś jest nie tak? Czy Kojotek musiał stworzyć bloga, napisać kilka mniej wygodnych kwestii dla niektórych, żeby próbować go zdjąć?

No bo wiecie, że tak to wygląda :)

Ni stąd ni zowąd pojawia się optymalizacja na domenie edu.pl. Pisze rzeczy za którymi lecą tłumy przy okazji odsłaniając to czym niektórzy szczycą się jako tajemną, mistyczną wiedzą.

Czyli gdybym ja zrobił coś podobnego i napisał to w przyjaźniejszej formie, a za pół roku zrobił szkolenie SEO to też zaczniecie coś dłubać? :)

Imo takie rzeczy nie powinny być wywlekane na forum publicznym. Psioczycie o wystawianie zaplecza, a nie macie za grosz taktu w rozwiązywaniu takich problemów. Nie wiem, może miało być tak triumfalnie, z przytupem i w ogóle, ale do mnie to nie trafia.

A mówię jako osoba postronna, nie wnikająca w temat nadto (bo szkolenia SEO to są fajne jakbym mógł je kupić w formie płyty DVD lub obejrzeć via online ticket).

Ale "róbta co chceta", a mojego posta usuńcie jak chcecie :)

Kojotek od dawna wkurzał użytkowników PiO swoimi zachowaniami, szczególnie epicką niesłownością, która jakoś nie pasowała do wizerunku, który starał się kreować. Następnie konflikt zaczął narastać, a teraz, gdy powoli opada kurz na polu walki, widać kto stoi, a kto leży :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności