Skocz do zawartości

Kto jest kim na forum

EdithG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pytam się tylko: dlaczego dopiero teraz? :)

To ja już powiem jak było: zgłosiła się do mnie anonimowa osoba z administracji PiO, która w zamian za pomoc w obaleniu Kojotka, który kilku osobom zaszedł za skórę, obiecała mi znieść filtr na tym forum. A, jako żem łasa na pochlebstwa i dysponuję ostatnią wersją szookobota X3.08 - szybko wyśledziłam co i jak i dostałam zgodę na publikację :)

Wracając do meritum: Bardzo chciałabym, żeby jednak wyznawcy kojotka (propagujecie termin "nagonka") i postronni gapie zadali sobie właściwe pytania - która z jego podwójnych tożsamości jest prawdziwa i po cholerę kłamie, a nie dlaczego ktoś go obnażył. Bo Sawicką już przerabialiśmy, a ja nie robię za agenta Tomka :) Jeszcze ten bełkot na jego blogu o powiązanych kontach, ehhh...

EOT

Cóż za walka na słowa, dziesięciu na jednego i to jeszcze nieobecnego :) Zapewne coś jest na rzeczy ale jak znam życie, to prawda jest gdzieś pośrodku...

[Edycja]

Dla ścisłości, nie mowie tego bo jestem jakimś fanatykiem czy "wyznawcą" Kojotka (a tak szufladkujecie ludzi - albo z wami albo... - takie tam wnioski z obserwacji). Nie jestem za nikim w tym sporze, bom jest nowy na tym forum i te wasze gierki nie są dla mnie...

gdzieś zaginęła...

... dopiero teraz zorientowaliście się, że coś jest nie tak?

Nie - ale dopiero teraz kojotek zalazł za skórę użytkownikom PiO atakując ich personalnie na swoim blogasku. Początki zamieszania są tam na blogasku.

... Imo takie rzeczy nie powinny być wywlekane na forum publicznym.

Powiedz to kojotkowi - jak pisałem to on zaczął personalne wycieczki i chciał na krzywdzie użytkowników własny PR ukręcić.

Tak już jest na tym świecie, że kto sieje wiatr, ten zbiera burzę. Póki chodziło o odkrywanie 'wielkiej tajemnej wiedzy' było ok. Jak zaczęło się wyskakiwać personalnie, pisać, że ten kłamie, ten robi to, a tamten tamto, to tylko było kwestią czasu, kiedy ktoś weźmie miotłe i pozamiata.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Wracając do meritum: Bardzo chciałabym, żeby jednak wyznawcy kojotka (propagujecie termin "nagonka") i postronni gapie zadali sobie właściwe pytania - która z jego podwójnych tożsamości jest prawdziwa i po cholerę kłamie...

Oni chyba lubią płacić komuś (np. za szkolenie), kto ich całe "życie" oszukiwał wmawiając, że brał udział w konkursie w 2005 roku (i zajął 13-te miesjce) i że ma 7 lat doświadczenia w SEO.

Czyli gdybym ja zrobił coś podobnego i napisał to w przyjaźniejszej formie, a za pół roku zrobił szkolenie SEO to też zaczniecie coś dłubać? :)

sądzę, że byłoby to wielce prawdopodobne gdybyś miał roztrojenie jaźni i przypisał sobie czyjeś zasługi, ba byłoby tak na 100% gdybyś napisał, że zajmujesz się SEO/SEM od AD. 25go maja 1945 roku ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

...

1. podnieś przyłbicę

2. nie prowadzę szkoleń, nie mam klientów na pio (nie mam nic do sprzedania na pio)

3. nim ponownie zadasz te same pytania poczytaj sobie ze zrozumieniem, potem jeszcze raz, jeszcze raz... i wróć jak zrozumiesz.

[edyta]

Przyłbica podniesiona więc wybacz ale mam w nosie Twoje zdanie i nie będę dyskutował z kolejnym kłamcą tym bardziej, że sam stałeś kiedyś w podobnej sytuacji jak kojotek i tak jak on zostałeś "obnażony".

Edyto! rączki całuję po stokroć od zewnątrz, od wewnątrz, wzdłuż i wszerz!

ciesze sie niezmiernie iż powróciłaś do zacnego grona.

:)

łomatko , Mariusz (Szokiem Ciebie nie nazwę bo chyba byłoby to bezpodstawne ze względów własnościowych) , znowu długo i jak zwykle nie w meritum :) .

Zadam Ci tylko jedno pytanie - jak pójdziesz na randkę ze śliczna kobietą która wcześniej wabiła Ciebie obiecywała Ci uchylić wrót swej kobiecości a jak przyszło co do czego okazało się , że sika na stojąco w męskiej toalecie, to jak się czujesz ??

PS

obrona morale tego osobnika związana jest z jego zachęcaniem do słania spam raportów ??

(nie mogłem sobie złośliwości darować, przepraszam) :)

Przyłbica podniesiona więc wybacz ale mam w nosie Twoje zdanie i nie będę dyskutował z kolejnym kłamcą tym bardziej, że sam stałeś kiedyś w podobnej sytuacji jak kojotek i tak jak on zostałeś "obnażony".

rąsia rąsie myje ??

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności