Skocz do zawartości

Promocja na Microsite Manager - 49zł za wersję Basic

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chyba spróbuję dać ofertę na groupon "149zł zamiast 1999zł za dodanie do katalogu stron" :D

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...crosite+Manager poczytaj zobaczysz, ja nie używam, mam uprzedzenie co do autora, a dokładnie do sposobu "promowania" tych produktów i do całej strategii narzędzia. Mam inna wizje dobrego zaplecza, najgorszych spamów tez :D w żadna nisze mi to coś nie pasuje. Ale autor pisze ze ma dużo zadowolonych klientów, wiec....moje prywatne zdanie może odbiegać od opinii innych użytkowników :D

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...crosite+Manager poczytaj zobaczysz, ja nie używam, mam uprzedzenie co do autora, a dokładnie do sposobu "promowania" tych produktów i do całej strategii narzędzia. Mam inna wizje dobrego zaplecza.

Dokładnie... :) Mnie szczególnie raziło widziane przeze mnie na każdym kroku dodawane do wszystkiego: komentarzy/postów/wpisów/itd/itp

Pozdrawiamy,

Ekipa Skrypty.PRO

;)

No i to, co można też często zauważyć przy próbach promowania produktów tejże firmy to nabijanie opinii przez nią samą. Haha. nawet nawet na tym przykładzie widać to, jak na dłoni. Zobaczcie sobie nieudolną próbę pozytywnego zopiniowania produktu :D Zwróćcie uwagę na autora opinii i odstępy czasowe pomiędzy nimi :D

Dla bezpieczeństwa (przed usunięciem ich) załączam zrzut ekranu:

skryptypro.jpg

Więc teraz dMien możesz się dobrze zastanowić nad kupnem, ale pamiętaj, że masz jeszcze ponad 1 dzień, zanim oferta się skończy ;)

Przeszło mu. Zrozumiał iż obrana taktyka marketingu i promocji razi na polskim rynku, choć anglojęzycznym jak najbardziej spotykana - przecież to standard niemal wszystkich seo-tools-ów. Zmielona z rzygami sieczka której nie chce się czytać

Edyta była, screen - nie no takie coś razi, kpi sobie z ludzi...

a normalnie jest sprzedawany za 200zł...
Idealnie do tego odnosi się post: P@wel post Dzisiaj, 21:54 :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ta dla mnie jest NR1 :D niestety nie zdążyłem i nie kupiłem

https://gruper.pl/x.php/1,5983/Polska-LUCRE...ys.-znakow.html

najlepsze to tekst 2 tys znaków to A4, rzecz jasna oczywistsze jakim rozmiarem pisać :D

Ladny rodzynek. Przerazajaca jest tez liczba osob, ktore skorzystaly...

Moze zajma sie pisaniem wypracowan dla zdesperowanych gimnazjalistow.

Abstrahując od sympatii czy antypatii do twórcy skryptu, to warto mieć ten program czy nie? Przeczytałem cały wątek w narzędziach ale za wiele komentarzy tam nie ma, więc zastanawiam się czy po prostu jest bezużyteczny czy nie ma zastrzeżeń co do jego pracy. Może ktoś, kto tego używa będzie w stanie powiedzieć coś więcej :D

Zalinkowany przez przemeksa screen pokazuje komentarze, które są rzekomo ściągnięte z tej strony skrypty.pro, a p. Kielski podpisał się pod nimi, jako cytujący. Wydaje mi się to uczciwe. Oczywiście jeśli komentarze na skrypty.pro są prawdziwe.

Zostawiając jednak w tyle osobisty stosunek do autora skryptu, co myślicie o tym managerze? Ja w sumie i tak kiedyś poważnie myślałem o jego zakupie, więc za 1/4 mniejszą cenę niż zwykle 1/4 zwykłej ceny chyba się skuszę.

Zalinkowany przez przemeksa screen pokazuje komentarze, które są rzekomo ściągnięte z tej strony skrypty.pro, a p. Kielski podpisał się pod nimi, jako cytujący. Wydaje mi się to uczciwe. Oczywiście jeśli komentarze na skrypty.pro są prawdziwe.

Nie bardzo rozumiem o czym piszesz. Kielski tzn. kto? A komentarze nie pochodzą se strony Skrypty.pro, tylko spod oferty na tej stronie grupowych zakupów:

https://b2bdeal.pl/oferta/108/49-zl-zamiast...ernetowych.html

Przyjrzyj się tym komentarzom, to zrozumiesz o co mi chodzi :D A i jeszcze przejrzałem posty i nie widzę, żeby ktokolwiek się podpisał pod którymś z tych komentarzy :D

Ok, teraz rozumiem. Trochę dziwnie to rozwiązał ten b2bdeal, bo nie zagłębiając się w pochodzenie komentarzy, można odnieść wrażenie, że są sztucznie nabijane.

Co do produktu, to ci nie pomogę, bo nie znam :D

Nie lepiej poczekać do 25 listopada na black friday i kupić bardziej funkcjonalny zachodni soft -90% do generowania zaplecz na platformach blogowych? Tutaj znowu postawicie szmejset microstronek, przez 3 miechy super, potem młodzi w SQT będą chcieli się wykazać i będzie ban po całości

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności