Skocz do zawartości

Promocja na Microsite Manager - 49zł za wersję Basic

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę się zrobił wał z tego wątku :D. W pierwszym poście widać normalną ofertę na MM przy zakupach grupowych. W drugim poście wklejono link do jakiejś kpiny. Dziwnie to teraz wygląda. Takie mimry z mamrami. Chyba nie tak to miało wyglądać.

Moim zdaniem warto kupić ten program i to jeszcze za taką cenę. Ile to jest. 2/3 paczki fajek?

seowyszbanner.gif

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
MM jest w 100% bezpieczny i dlatego warto go kupić.

Tego akurat nie byłbym taki pewny. Tylko możliwość wyśledzenia zaplecza powstrzymuje mnie przed kupnem i nie chodzi mi tu nawet o to śmieszne 49zł, tylko o stracony czas, spędzony nad tworzeniem zaplecza, które ktoś może wyśledzić i zaszkodzić mu w prosty sposób.

Cytat ze strony skrypty.pro - KLIK!

Sekcja "Szczegóły licencji", pierwszy akapit, ostatnie zdanie:

...ministrony oparte na skrypcie bardzo łatwo możemy znaleźć.

A że palenie szkodzi... A co nie szkodzi? :D Żyć krótko ale burzliwie :D

EDYTA:

Nie wiem czyja coś źle widziałem, ale wydawało mi się, że do końca jest jeszcze jeden dzień. Zobaczcie co się stało: KLIK!

A ja po tym zdarzeniu zrezygnowałem, bo to są jaja :D

Przecież chyba lepiej byłoby zrobić taką promocję na forum, kilka osób by kupiło, pojawiłyby się jakieś komentarze czy to na forum czy na blogach użytkowników, którzy kupili i w taki sposób, poprzez ludzi z branży tworzy się markę. Teraz mamy modelowy przykład, w jaki sposób markę się dobija :D

Kupiły 3 osoby, pewnie w ogóle nie związane z branżą, nie będą potrafiły tego narzędzia wykorzystać i się niedługo zacznie jęczenie na forach że bubel i nie działa.

Dziękuję - postoję :)

Co roku sprzedawcy/producenci oprogramowania , templatek w Stanach robią 2 duże promocje od -50 do -90% ; pierwsza 25. listopada i od 24. grudnia do 01. stycznia 2012, wszystko idzie poprzez Warriorforum, BHW lub na oficjalnych stronach, ad softu, to musicie sami poszukać, bo im mniej osób wie tym lepiej dla zaplecz:)

edit

data

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Sam byłem przekonany że oferta będzie jeszcze jeden dzień, postaram się pogadać z b2b, aby wystawili ponownie na kolejne kilka dni.

Co do komentarzy pod oferta, sam je wrzuciłem i podpisałem się Producent MM, podałem źródło itd. także nie wiem jak mógłbym to jeszcze bardziej uczciwie zrobić?

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Tez chcialem kupic i zonk ;(

A promocja byla dobrym posunięciem, tylko to wykonanie .... i termin jak wszyscy maja inne zajęcia ....

Proszę o informacje w tym wątku o sposobie zakupu promocyjnej wersji.

Kupie zaplecze pod SWL'e, a najchetniej całe konta. Propozycje na PM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności