Skocz do zawartości

Promocja na Microsite Manager - 49zł za wersję Basic

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

Odpowiedział :D

To jest to całkowite nieporozumienie, które już kilka razy tłumaczyłem. JA mogę znaleźć WASZE ministrony, bo widzę domenę instalacji i adres IP. Ale to dlatego, że posiadam dostęp do serwera licencji (tylko ja i pracownicy), na podobnej zasadzie działa to w Omni.

wytłumaczę dla tych kto nie wie "ministrony" to Wasze zaplecza. Tak jak pisałem wcześniej mi zupełnie to nie pasuje :P ale autor ma wiele zadowolonych klientów wiec części SEOwcow pasuje ze ktoś oprócz niego widzi jego zaplecza :D

i pracownicy
to bardzo pojemna grupa, wystarczę podpisać umowę zlecenia z skrypty jako pracownik, i można zobaczyć kto, jak i kogo pozycjonuje?

Ale zakładamy ze skrypty.pro działają w dobrze wierze, bardzo dokładnie sprawdzają swoich pracowników i to ze widza wszystkie wasze zapleczówki wykorzystują wyłącznie dla poprawienia funkcjonalności i poprawnej pracy skryptu. Przynajmniej ja tak myślę.

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie lepiej poczekać do 25 listopada na black friday i kupić bardziej funkcjonalny zachodni soft -90% do generowania zaplecz na platformach blogowych? Tutaj znowu postawicie szmejset microstronek, przez 3 miechy super, potem młodzi w SQT będą chcieli się wykazać i będzie ban po całości

No a mogłbyś podpowiedzieć jaki zachodni soft masz na mysli?

Andy

Dostęp do serwera licencji mam ja, programista który tworzy MM i jeszcze jeden zaufany (ma dostęp do sklepu, księgowości) pracownik, który rozsyła licencje, także jak Ty Maxpan wszystkim swoim pracownikom dajesz dostęp do wszystkich informacji firmowych to współczuje.

I znowu przytoczę analogię do OmniAdda - widzę wszystkie domeny instalek i ich adresy IP, ale NIE widzę na jakich domenach macie ministrony. Jako że od wersji 2.1 nie da się postawić ministrony na domenie instalki to ja nie mam informacji o żadnej domenie ministrony, tak samo jak w Omni (pewnie) nie widzą jakie domeny katalogujecie.

A Ty Maxpan OmniAdda nie używasz? Jeśli używasz to nie boisz się, że oni widzą wszystkie Twoje domeny z katalogowania? Pytanie retoryczne.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Promocja na b2bdeal została wznowiona:

https://b2bdeal.pl/oferta/166/49-zl-zamiast...ernetowych.html

Prosiłbym o nie zwlekanie z zakupem, ponieważ admini b2bdeal nie zauważyli błędu z różnymi informacjami zakończenia ofert i nie zdziwiłbym się gdyby i tym razem zakończyła się ona o 24h wcześniej - więcej promocja się nie pojawi!

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Dla tych, którzy kupili wczoraj, miały być rozesłane licencje dziś rano,

tak wynika z wpisu na forum o tu:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=949411

ale chyba nie do końca tak poszło, w każdym bądź razie na kuponie masz informacje:

Wygenerowanie klucza licencyjnego i przesłanie skryptu może potrwać nawet 5 dni roboczych od złożenia zamówienia

aha, pamiętaj o tym, że samo kupno kuponu niczego nie daje, musisz postępować zgodnie z cytowaną powyżej instrukcją(która jest na kuponie, na dole po prawej stronie)

Pozdrawiam:)

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

Licencje wyslalem wszystkim w ciagu ostatniej godziny, takze troche sie to opoznilo.

• 2 miesiące temu...

Microsite Manager Basic ponownie na grupowych zakupach, tym razem na portalu Fastdeal.pl w cenie 59 złotych brutto (na b2bdeal bylo 49 pln netto):

https://www.godealla.pl/zakup-promocji/onli...internetowych?t

Zapraszam do zakupu.

Przypominam również, że w trakcie jest aukcja wersji Standard na WOŚP:

https://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=575233

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności