Skocz do zawartości

Odczyt okreslonych wartosci i linijek [PHP]

Keleborn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukałem kupę czasu tego i nie mogę znaleźć, więc postanowiłem zwrócić się o pomoc do Was. Prosiłbym o napisanie skryptu w php, nie wiem jak to inaczej opisać, więc użyję do tego przykładu.

Mamy folder o nazwie Baza, i w nim mamy pliki przykładowo antek.txt, arnold.txt, mietek.txt. Zawartosc plikow jest nastepujaca:

antek.txt ma zawartosc:

name = antek

wzrost = 178

wiek = 58

arnold.txt ma zawartosc:

name = arnold

wzrost = 158

wiek = 12

mietek.txt ma zawartosc:

name = mietek

wzrost = 198

wiek = 34

Chodzi mi o skrypt ktory posortuje wiek i wypisze go wraz z name w nastepujacej postaci

1. antek, 58

2. mietek, 34

3. arnold, 12

Bardzo proszę o szybką pomoc, gdyż jest to dla mnie bardzo ważne.

Z góry dziękuję!

Prosiłbym o napisanie skryptu w php,

Z góry dziękuję!

Podaj dane do wystawienia FVAT.

Proszę.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Prosiłbym o napisanie skryptu w php,

Z góry dziękuję!

Podaj dane do wystawienia FVAT.

Proszę.

Myślę, że zabieg napisania takiego skryptu nie jest tak skomplikowany i czasochłonny aby pobierać za niego flotę :D Po prostu jestem zielony, i liczę na kogoś z odrobinką wolnego czasu i chęci pomocy :D

@i czasochłonny aby pobierać za niego flotę

Już chiałem ci napisać w sumie pisałem, ale skoro ty tak stawiasz sprawę to cóż powiem brzydko napisz se sam :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@i czasochłonny aby pobierać za niego flotę

Już chiałem ci napisać w sumie pisałem, ale skoro ty tak stawiasz sprawę to cóż powiem brzydko napisz se sam :D

Nie wiem ile to może zająć czasu, wydawało mi się, że nie jest to taki skomplikowany skrypt. :S

Jak stawiam sprawę? Chciałbym tylko, aby ktoś mi pomógł bezinteresownie :D Twoje zachowanie trochę mnie zdziwiło, nie róbmy dziecinady, na prawdę proszę o pomoc ;):)

Dziecinadę to ty robisz swoimi prośbami typu " Prosiłbym o napisanie skryptu w php " :)

Pisząc twoimi słowami " Poprosił bym o udostępnienie VPS'a z windows na jeden miesiąć" :dirol: zajmiesz się tym będzie to też w ramach "ktoś mi pomógł bezinteresownie "

W ramach "pomocy" to ci mogę podać linki:

https://www.php.net/manual/en/class.directoryiterator.php

https://pl2.php.net/manual/en/control-structures.foreach.php

https://pl2.php.net/manual/en/ref.array.php

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności