Skocz do zawartości

Rzeź w google

szolochow

Rekomendowane odpowiedzi

Coś kiepsko im to banowanie idzie :puknijsie: Chcąc wyciąć seokatalogi wystarczy wejść na pierwszą lepszą listę i banować jak leci. Google zna te listy od dawna. Dlaczego nie banuje? To chyba nie takie proste i mogłoby mieć duże konsekwencje w wynikach Google. Dobre wyniki = kasa z ruchu. Złe wyniki = mniejszy ruch.

Treningi WattUp.pl

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tutaj byla akcja wycelowana bezposrednio we mnie, personalnie. nie chce tego rozwijac, nie chce o tym gadac.

wiec ja na waszym miejscu nie szukal bym dziury w calym, bo gdyby to bylo w seoki jako seoki to polecialo by wszystkim a polecialo tylko mnie.

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

tutaj byla akcja wycelowana bezposrednio we mnie

Miałeś chyba największą masówkę seoków - nie ma się co dziwić temu co się stało. Zresztą chyba jak pamiętam reklamowałeś listę seoków na swoich stronach jako masowa sprzedaż linków. Inaczej to nie mogło się skończyć.

Wydaje się, że działania Googla raczej skierowane są przeciwko biznesom okołopozycjonerskim (m.in. bany stron opd SWLe), a nie przeciwko działaniom pozycjonerów.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Coś kiepsko im to banowanie idzie :puknijsie: ...

Bo to tylko działania pijarowe. Jeśli pijar będzie pozytywny to nie ważne czy wycięli 100 czy 10'000 katalogów - grunt, że pijar jest odpowiedni.

... to polecialo by wszystkim a polecialo tylko mnie.

Nie masz się czym martwić. Rób dalej swoje tak jak oni i wlicz to w koszty swojej działalności... tyle.

wlicz to w koszty

hm...zdaje się, ze się tak nie da. Przecież sam jeden nie podniesie cen na wpisy do katalogów, ani nie podniesie cen na punkty w SWLach - bo ma wyższe koszty :puknijsie:. Tutaj rządzi rynek.

Zresztą jak napisałeś pijar jest spory i zostanie na dłużej w sercach ludzi......... ktoś przed zakupem multikodów dobrze się zastanowi.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Jak dostęp do PIO jest otwarty, po wątkach krążą listy katalogów, to koledzy z G, a niektórzy zaczynali na tym forum i nadal tu są, mają wszystko jak na tacy. Chyba już czas aby stworzyć płatny dział, ograniczyłoby się dostęp ludziom z lewymi nickami, a byliby tylko CI, którym zależy na pozycjonowaniu, a nie pod...niu, cena 150 PLN miesięcznie byłaby odpowiednia. Forum ogólne może być, ale dla początkujących i przestańcie upubliczniać listy precli i katalogów

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

a ja miałbym pytanie do klientów Kulfika. Czy zaobserwują jakieś spadki pozycji stron ?

Zaczynam się zastanawiać, czy te wpisy cokolwiek dawały poza lepszym samopoczuciem, że zdobyło się taką masę linków.

M

Jak zbanują ci 100 katalogów to zawsze możesz postawić nowe 200, ale zaczynasz od zera, bez mocnej domeny, linków i PR, baza to jedno, ale znaleźć jelonków na płatne wpisy w katalogu bez historii to drugie. To dopiero zacznie się polowanie na wygasłe domeny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności