Skocz do zawartości

Rzeź w google

szolochow

Rekomendowane odpowiedzi

próbowaliśmy ....

Eee tam...

pisze za siebie ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bardziej mnie interesuje stanowisko Federalnej Komisji Handlu w sprawie wykorzystywania monopolistycznej pozycji google w promocji własnych serwisów ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Mnie przeraża że ten gigant podsuwa ludziom fajne gadżety a oni nieswiadomi łykną wszystko co darmowe.

A np google w naszym portfelu: https://pclab.pl/news47129.html

To juz może przekrooczyć granice internetu i wyszukiwarki. Wie co kupujemy, ile wydajemy, w jakich sklepach, jakie mamy zainteresowania. I jak to wykorzysta? bo na pewno to wykorzysta.

Nie trudno dopisać dalszą historię. Kto ogladał film "Raport mniejszości" ?

Idziesz sobie (jedziesz, lecisz lub siedzisz) masz ze sobą smartfona szpiega lub inna zabawkę z zainstalowaną aplikacją szpiegowską googla i wszędzie wokoło we wszystkich szybach wystawowych, ekranach, ścianach wieżowców google seruje spersonalizowane reklamy tylko dla ciebie. A sprzedawcy w poblizu (z działającym kontem AdWords) dostają gotową informację od googla (z dokładnie opracowanego profilu klienta) że w pobliżu znajduje sie taki klient i na podstawie tej informacji mają już przygotowaną ofertę specjalnie dla Ciebie. Wystarczy tylko wejść (czyli kliknąć)

Fajna bajka? Trzeba zbanować giganta puki jeszcze czas :D

.

A kiedyś biegało się po altavista, pamiętacie :DTrochę wyszukiwarek jest.

E:

Trzeba zbanować giganta puki jeszcze czas

Chyba już za późno...

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Fajna bajka?

To nie jest już bajka niestety - pod pretekstem zagrożenia terrorystycznego następuje coraz większe ograniczanie prywatności ...

Jeżeli chodzi o dostęp google do danych to niektórzy debile trzymają na ich serwerach nawet wrażliwe dane firmowe ...

Fajna bajka?

To nie jest już bajka niestety - pod pretekstem zagrożenia terrorystycznego następuje coraz większe ograniczanie prywatności ...

Jeżeli chodzi o dostęp google do danych to niektórzy debile trzymają na ich serwerach nawet wrażliwe dane firmowe ...

na ludziach naiwnych zawsze się zarabiało:P

Piszecie o samych wadach wyszukiwarki, ja osobiście po wielu testach dostrzegam znaczne plusy - nawet w tzw. "ukrytym zapleczu".

Można bez problemu w kilka dni za-indeksować 100K ale co z tego jak takie zaplecze wpada w filterek i następuje utrata uu/site.

Potestujcie zaplecza między 1k-4k, trzymają się obecnie 10 krotnie dłużej niż strony z 100k.

dla próby trzymam jeden autoblog i od ponad roku site mi się trzyma pomiędzy 150-200K ... Tylko nie widzę żadnego sensu w trzymaniu dużej ilości zaindeksowanych stron na zapleczu.

Wyszukiwarka google'a będzie tak długo na topie, dopóki będzie przyjazna użytkownikom(osobom szukającym w niej informacji).

Jeśli zacznie być nieprzyjazna i pojawi się jakaś lepsza opcja na horyzoncie, to być może część ludzi przesiądzie się na potencjalnego konkurenta.

DJ na wesele Szczecin - najlepszy Dj na wesele w woj. zachodniopomorskim

polski DJ na wesele Hamburg - urodziny, przjęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności