Skocz do zawartości

Ban na listę Kulfiego

infin1ty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
..nie masz żadnych zasad moralnych i etycznych...

Napisał dystrybutor Ruskich Koników co przykłada rękę do spamowania sieci, zasyfiania ludziom for, blogów i tak dalej... ;)

Czy Ty nie potrafisz zabrać głosu w sposób cywilizowany i napisać "Nie zgadzam się z Toba bo moje doświadczenia wskazują inaczej. Kropka." i darować sobie dopisywanie własnych fantazji na temat mojego "tajnego Googlowego panelu do życzliwego informowania" czy wydawania osądów kto jest moralny a kto nie?

Napisałem moim zdaniem, wiec nie musi nikt inny jego podzielać. Sam napisałeś miesiąc temu że zgłosisz katalogi Kufika do zbanowania, pamiętasz? i Tu ZONK ban , dziwny zbieg okoliczności, ok zrobiłeś to, można to po rożnemu oceniać, ale jeszcze wypowiadać się w tym temacie i się pastwić? Uważasz to jest ok? Ciesz się w gronie białych rycerzy wsparcia wielkiego brata, krzycz sobie 1000 razu UDAŁO SIĘ !!! ale robić to publicznie kiedy człowiek poniósł dotkliwa stratę finansowa, moim zdaniem jest sprzecznie z zasadni jakiej kol-wiek konkurencji ( jeśli wo-gule uznajesz jakie kol-wiek zasady).

Ja tylko swoje właśnie zdanie opisuje i mam do tego prawo.

Napisał dystrybutor Ruskich Koników

ruskie to są pierogi.

p.s powtarzam jeszcze raz moja ocena dotyczę wyłącznie twojego sposoby zachwiania na PIO i forum G, a nie oceny ciebie jako człowieka, bo cie nie znam wiec proszę bez wycieczek osobistych.

a to nie wiecie, że to sprawka Dido ? To przecież stary podpieprzacz.

Widać, że ze strachu wyczyścił swoją sygnaturkę.....

Ja znam jego następujące stronki :

shopzone.pl

katalogfirm.com.pl

storezone.co.uk

katalogstron.com.pl

mojadresip.pl

podobne.net

katalok.pl

To nie zaplecza, zatem nie ma co odpłacać mu tak samo.

To była odpowiedź na twoje bezczelne zaczepki i zabawy miłośników Dildosów oraz potwierdzenie twoich fantazji. Jeżeli nie potrafisz zrozumieć wypowiedzi z przymrożeniem oka to twoja sprawa. Bo przecież każdego z forum G uważasz za wielkiego kapusia i tak sobie swoim sposobem dzielisz ludzi na lepszych i gorszych oraz decydujesz w swoich urojeniach kto powinien się tu wypowiadać. Orędownik white to pewnie wg takich ja ty kapuś, a ktoś kto kupił od ciebie lickę na Ruskie Wynalazki pewnie jest moralnym równym gostkiem, który nigdy przenigdy by nie użył spam raportu.

Spam raport jest dostępny każdemu wiec ty też mogłeś zgłosić. Wcale by to nie było dziwne.

Nie zaczynaj kolejnych durnych dyskusji. Gdyby strony były ok to nie dostałyby żadnego bana.

Kapusia szukajcie sobie na spisach katalogów i blogach, które dumnie prezentują listy multikodów. Pracownicy G. nie są w ciemię bici i potrafią używać wyszukiwarki.

Widzę wypowiedzi o Dildo nie potrafiłeś odebrać z przymrużeniem oka, ale na to sugerowali liczne :jezyk1::) :) w poście.

A już twój post ze idziesz powysyłać raporty na katalogi Kufika nic takiego nie zawiera, pacz fotkę wyżej.

Czy na forum G większości kapusie? Tak, moim zdaniem wiekszosc to ludzie co nie potrafia wypromować swoja stronę, nie stac ich na ciągle adwodrsy wiec szukają w serpach kogo popierniczyć, pzreciez cale dyskusje o tym idą na WASZYM forum.

Mogę i lubię merytorycznie dyskutować ale jeśli jeden z głównych waszych narzędzi w dyskusji to spam-raport na konkurenta, to jak można o tym dyskutować na jakimś poziomie merytorycznym? Znam ludzi co preferują white, ale dyskusje z nimi dają wiele do przemyślenia i t.d.

Ale czytając wasz forum ( zobacz dzisiejszy kosz) dochodzę do wniosku ze większość tam to ludzie co nie potrafią stworzyć i wypromować wartościowa stronę a tylko wystawić stronę konkurenta i dywagować jak takie coś można postawić, i jak to jest ze taka strona wyżej w serpach i hurtowo zgłosić, bo pzreciez jesteście obrońcami "czystości' internetu.

Dopiero teraz popatrzałam na numer użytkownika Dido. To niepojęte, że ktoś kto tu był jednym z pierwszych, w ten sposób się zachowuje.....

sorry że wtrącę - ale jak sie zachowuje ? każdy mógł donieść, listy są otwarte i dostępne w necie - praktycznie codziennie listy ktoś publikuje, można je kupić na rynku - tymczasem na siłę szukacie kozła ofiarnego, którego można oskarżyć - łatwo jest rzucić "to Ty" ale potem odkręcić to już nikt nie będzie miał jaj. No ale najpierw lepiej opluć, podziałać a potem pomyśleć ... kupą raźniej, w kupie śmierdzi...

Czemu mnie nikt nie posądzi bo na PIO i na forum Google też jestem ? Wielu z Was tez jest (pod zmienionymi nickami), wielu podpieprza notorycznie bo to jedyny możliwy sposób na wyzbycie się konkurencji z topów...

No ale PIO bez wojenki to dzień stracony - normalnie czasem jak dzieci. Chyba macie problem bo szukacie nie tam gdzie trzeba.

:jezyk1:

edit: i znowu będzie goracy, hottopic :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zgred twoje posty na forum G z konta gonz0 pzreciez nie polegają na wyciąganiu syfow i zastanawianie się czemu oni są w topach :DF

Widze odbieracie to bardzo na serio :D Pzreciez wszyscy rozumiemy ze Dido niema jakiegoś magicznego przycisku :P, i jak coś zgłasza to prawdopodobnie tak jak inni lub na PW do Guglarza :D Luz koledzy, nikt tu nikogo nie linczuje :D

Ale zobacz jego ( Moher Najlepszy współtwórca 19:28 ) wypowiedz na dole strony google.com/support/forum/p/Webmasters/thread?tid=46e14901be0e168e&hl=pl

pomijam ze owy moher nie potrafi napisać rosyjskich a pisze celowo RUSKICH, ale to już moherowa choroba chyba i mnie to nie rusza.

Ale jedyna rada jaka rozdaje wszystkim to wysyłać spam raporty i nic nie kupować od tej firmy :D (celowe działanie na szkodę firmy??? a tylko dla tego że ktoś ma precelka z PR3 -dziwo ze G tak to ocenia link w poście,ale to już inne bajka), na tym polega White SEO? czy to wo-gule jest White SEO czy zwykle podpieprzanie? Nad tym dyskutujemy właśnie, i chętnie przeczytałem wypowiedz Dido na czym to jego white seo polega oprócz zachęcania do wysyłania spam-rapotrow i nie kupowania perfum od firmy co stawi blogi dla pozycjonowania :D czy tylko ja widzę bezsensowność całej tej ideologij?

Czemu mnie nikt nie posądzi bo na PIO i na forum Google też jestem ?

Ja tam bym Ciebie nie posądził, ale jak mam coś dodać,

to ktoś kto tu jest w wątku robi biznes na banach :D zatem ma motyw...

za audyt bierze : "cena już od 500zł" :P

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności