Skocz do zawartości

Mariusz J - witam Kolegów!

artmoon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Do tej pory zawzięcie zaczytywałem się w wolnych chwilach obecną tu lekturą, jednak chyba już czas wyjść z cienia ;) Mam na imię Mariusz, mieszkam w Gnieźnie. Zajmuję się tematem fotografii z naciskiem na zdjęcia ślubne i sesje modelingowe. Swoją stronkę nieudolnie zrobiłem i prowadzę sam i w zasadzie wiedzę w temacie pio pompuję w nią. Proszę o wyrozumiałość i cierpliwość dla "zielonego", a ja ze swojej strony chętnie pomogę jeśli chodzi o aspekty sprzętowo-fotograficzne o ile będzie taka potrzeba.

Pozdrawiam.

a co myslisz o Canon 70-200 mm f/2.8L EF IS II USM ?? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

nooo cacy szkiełko :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Witam na Forum. Miłego czytania i pisania :)

Redaguję witrynę www.kredyty-lokaty-konta.pl. Porady i oferty bankowe, ranking kredytów gotówkowych, lokaty bankowe, kredyty mieszkaniowe, karty kredytowe i inne usługi, ranking kredytów hipotecznych. Wiadomości gospodarcze, finansowe, aktualne dane o inflacji 2022.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności