Skocz do zawartości

Pytanie o skrypt katalogu firm 2011

Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy ktoś miał styczność z tym katalogiem: https://allegro.pl/profesjonalny-skrypt-kat...1897996757.html

Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie, to proszę o wnioski. A może ktoś bez użytkowania potrafi wyrazić swoją opinię, która ułatwi podjęcie decyzji mniej doświadczonej osobie ;). Osobiście to widzę, że ma dużo funkcji, na pewno jest mniej popularny niż SeoKatalog i co ważne dla mnie ma możliwość zakładania subdomen dla firm, przechodzi też walidację w3c. Ale ciągle nie wiem czy warto, zwłaszcza, że wg licencji w stopce musi pozostać link do twórcy skryptu.

Wyraźcie swoje opinie. Mam nadzieję, że dobrze wybrałem kategorię na forum ;D

Jam jest Zbygniew.

Moim zdaniem - nie warto. Taniej wyjdzie kupic licencję SEOKa i ją przystosować i zadbać.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zobacz na skrypt omniadw (tutaj masz linka do opisu i sklepu https://www.omniworld.pl/37-omniadw.html)

Jak to wygląda zobaczyć możesz u mnie w stopce mam 10 katalogów na tym postawione (na różnych wbudowanych skórkach). Z całą pewnością da się na tym postawić katalog firm, nawet jest skórka do tego. Są poddomeny dla użytkowników bądź kategorii. Nie wiem jak się sprawuje jako katalog firm, ale co do katalogu stron to jestem zadowolony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności