Skocz do zawartości

Duck Duck Go

doler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja będę ich wspierał może nawet mają coś w zawiasie wspólnego z "sami wiecie kto" ale wygląda to bardziej autorsko i słuchają plus + + realizują potrzeby userów :) reklamy mają więc mogą być alternatywą dla "wiecie o kim mowa"

Mua

ps - toż ta wyszukiwarka indeksuje mi szybciej strony od wiecie kogo - kuf*de czuje sie jak bym szeptoł :)

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Powoli przyzwyczajam się do wtyczki pod Chrome i odruchowo przeglądam wyniki Duck Duck Go. Trzeba przyznać, że na .pl jest jeszcze trochę do zrobienia, ale i tak nie jest źle. Kto wie, może uda im się urwać część rynku - tego moglibyśmy sobie wszyscy życzyć.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

ta kaczystowska wyszukiwarka jeszcze musi popracować nad naszą lokalizacją. Jest źle. bing.com jak najbardziej ok jakby algo od googla wzięli ze 2 lata temu i teraz odpalili.

te arty powyżej to stare. No jeszcze z czerwca niech będzie, ale ten roczny... Sporo sie zmieniło.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Nad wszystkim należy stale pracować - sporo się zmieniło na lepsze =D wyszukiwarka https://duckduckgo.com, z tego co czytałem ma bot duckduckbot, ja go nie widziałem jeszcze w logach, ktoś widział ? AHrefsy sfrefsy latają a kaki nie widziałem .

Edyta , znalazłem kolejny ciekawy artykuł na temat wyszukiwarki duckduckgo.com https://natemat.pl/56717,duckduckgo-powstalo-ze-zlosci-na-googla-wyszukiwarka-ktora-nie-sledzi-uzytkownika-zagrozi-gigantowi

Podaruj 1% Oli Borwik

Na zapytania, które wpisałem, wyniki nie są takie tragiczne. Idzie w tu coś znaleźć. Chociaż jakość wyników nie dorównuje https://pl.yahoo.com . Jeśli mielibyśmy coś promować na Polskę, to bardziej jednak jestem z Yahoo. Nie zapominajcie też, że swego czasu to właśnie Yahoo dawało nam świetne narzędzie do BL i to za darmo. Dlatego nie do końca rozumiem, dlaczego niektórzy promują duckduckgo.com

• 2 tygodnie później...

Też tak myśle paq, wyłącznie tym że prywatność i wynik wyszukiwań nie ogranicza użytkowników do konkretnej lokalizacji, nie wychyla się przed użytkownika , przedstawiając mu wynik któr domniemanie jest dla niego najlepszy . Myślę że jak zrobią jeszcze z 2 aktualizacje to agencje reklamowe mogą zainteresować się promowaniem na polskę tego produktu. Tylko od większych lub setek mniejszych firm które oferują marketing internetowy mogą to zmienić, wystarczy kilka wzmianek na portalach które są nie zależne. Gdyby np takie allegro promowało tą wyszukiwarkę, lub wp . na razie nie pójdą tą drogą bo wiatr wieje im w plecy , do czasu aż karty nie zostaną odwrócone i nie pofltrują tylko czy to nastąpi,.. .

Co do przejścia na duck-a z g, to wystarczył by jeden dzień rewolucyjny dla naszego kraju. Wystarczy fama .... internetowa i już był by konkurent jak znalazł.

Czy ktoś się spotkał w logu duckduckbot ?

Znalazłem minus na https://badsector.pl/zagrozenia/wiadomosci/2013/07/quo-vadis-duckduckgo.117.html prv, ale jakoś muszą się utrzymywać chyba że sami zjeli by się reklamą nie wiem ...

Podaruj 1% Oli Borwik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności