Skocz do zawartości

Duck Duck Go

doler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

DDG według mnie ma spory potencjał, ludzie nie lubią stagnacji, szczególnie jeżeli chodzi o internet. Mam nadzieje, że zdobędzie odpowiedni procent rynku wyszukiwarek. Tak jak było z przejściem np z nk na fb, zaczęli nieliczni bo mieli dosyć, bo chcieli być inni, a że ludzie chcą być "inni" to fb stał się w PL popularny. Teraz podobnie zdobywają uznanie instagram i pinterest.

• 7 miesięcy temu...

Mi jak na razie bardziej przypadł do gustu Bing com. Podobają mi się zmieniające obrazki w tle wyszukiwarki. Jak się ustawi binga na stronie startowej to nie jest nudno.

jakby tak wszyscy przerzucili się od jutra na https://duckduckgo.com/ to byłbym bogaty :)))))) na wszystkie moje frazy jestem top1-top3 :))))))))))))))))))))

dodatkowo moje "zaplecza" w top 10 :))))))))))))))

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

• 3 miesiące temu...

Sprawdzałem wyniki wyszukiwania w tej wyszukiwarce dla kilkudziesięciu fraz (różne branże) w porównaniu do googla. Moim zdaniem są one bardziej wiarygodne niż z tablicy reklamowej giganta. Kilka tygodni temu ustawiłem ją jako domyślą wyszukiwarkę.

jeśli zamawiasz fotoksiążki to zapraszam tutaj: https://www.szablony.in/ fotoksiazki/

• 3 miesiące temu...

Wpiszcie sobie duck.com w okno przeglądarki,

nehehehehe.

Niewykluczone ze jak nowa wyszukiwarka urośnie, po wpisaniu duckduckgo.com równiez wyskoczy Google.

• 2 lata później...

Trochę wykopię, taka sytuacja przed chwilą:

szukam czegoś w google 2 godziny już (zapisy w umowach) i nic, wszędzie artykuły z tymi samymi ogólnikami, a często ten sam artykuł na różnych domenach. W końcu dałem tę samą frazę do duckduckgo i pierwszy wynik dał mi dokładnie to czego szukałem...

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Ja duckducka akurat nie używam - ale powiem szczerze, że jak teraz sobie przypominam to ostatnio szukałem w gogle kilku precyzyjnych rzeczy, i miałem duży problem z ich odnalezieniem, na top 10 pojawiały się jakieś wyniki w ogóle z czapy tak jak bym popełnił literówkę wpisująć, lecz nic takiego nie miało miejsca. Wydaje mi sie, że kiedyś wyniki były lepiej dopasowane do tego czego szukałem. Widać gogle poszło przez ostatnie lata chyba w złą stronę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności