Skocz do zawartości

Duck Duck Go

doler

Rekomendowane odpowiedzi

Próbowałem teraz znaleźć jeden z przykładów z ostatnich dni ale już nie pamiętam dokładnie jaka była to fraza, takich po prostu nie zwróciłem aż tak bardzo na to uwagi, natomiast pamiętam dokładnie uczucie podczas wyszukiwania w stylu 'co to gogle odpier..' ;)

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 miesiące temu...

Pozwolę sobie zostawić link do krótkiego felietonu na moim blogu na temat tego, dlaczego DuckDuckGo nie wbił się i pewnie nie wbije się do mainstreamu.

https://paq-studio.com/blog/duckduckgo-sromotnie-przegralo-z-google-sny-o-internecie-wolnym-od-szpiegowskich-praktyk-to-zwykla-mrzonka/

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

@jimmi A wiesz, mam polubiony fanpage DuckDuckGo, subskrypcję wszystkich treści na FB i jakiś czas temi naszła mnie refleksja, że chłopaki mimo chociaż cisną ostro, krzyczą z całych sił o tej anonimowości, to już teraz wiadomo, że z tego ich silnika nigdy nic nie będzie. Brak śledzenia kwestii behawioralnych jest spisany na porażkę. Internet jest coraz bardziej spersonalizowany czy tego chcemy, czy nie. Stawanie okoniem przeciw trendowi sprzedawania danych to próba odwrócenia biegu Wisły saperką. To już się stało i się nie odstanie.

Nokia też zaklinała rzeczywistość, że tylko Symbian, a scenariusz jaki był, dobrze wszyscy znamy. Nikon zresztą też. DuckDuckGo będzie kolejnym do worka jak sądzę.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności