Skocz do zawartości

[aukcja] link w stopce

michal1991

Rekomendowane odpowiedzi

No to licytujemy link w mojej sygnaturce na tym forum. Link będzie widoczny do końca obecnego roku. Wylicytowaną kwotę proszę wpłacić na dowalny cel charytatywny (celem tym nie może być Twoja rodzina ;-) ). Zasady licytacji:

Cena wywoławcza: 1 zł

Przebicie: 1 zł

Zakończenie aukcji: 31.I.2006 rok

Zapraszam do licytacji!

Laki- 50zł

Beerbant- 20 zł

Rpnet - 15 zł

intruder2600- 5 zł

Polecam: Eczytniki

• 2 tygodnie później...

przebijam na 10 PLN !

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a ja się nie dam ! 20 :):D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

hmm ... juz teraz moge przelac (kaucje) na podane konto do wlasciciela ... co znaczy 50 PLN na cele zbozne ... zbyt duzo biedy w Polsce zeby zastanawiac sie nad tym czy mam sie podzielic czy nie ... no i nie chodzi o ten link ...

loki to ja mialem 40 lat temu ... teraz nosze sie na "krotko"

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

przepraszam za loki ;]

a tak odnosnie biedy,

to wole kupic cos do jedzenia i dac komus biednemu/bezdomnemu niz dac pieniadze jakies organizacji lub tej osobie,

roznie to bywa z organizacjami charytatywnymi ...

a biedni zamiast kupic cos do jedzenia kupia alkohol

sorki za odchodzenie od tematu

masz racje ... ja tez nie daje pieniedzy, jak ktos o nie prosi pytam "na co?" - jestem glodny - jak jest glodny idziemy do sklepu ale bywa tak ze nie ida ze mna do sklepu ...

Moze i odbiegamy od tematu ale poruszylo mnie twoje pytanie ... jest jedna organizacja w Polsce godna zaufania WOŚP i pieniadze tam zawsze przekazuje czy to do puszki czy na konto ... z naszych pieniedzy zawsze zbiera sie te kilkadziesiat milionow ...

za loki sie nie obrazilem :)

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Hmm racja powinienem to zrobic ale moze uda sie to utaic przed US :D

Dziwny jest ten kraj.

Dodam jeszcze ze akcja-aukcja Michala to dobry pomysl. Nie patrzylem na ilosc postow i nie bralem udzialu z mysla o tym linku .... ale moze inni zrobia cos takiego jak Michal (maja np:1500 postow) ciekawy jestem jaka byla by cena za link. Troche mnie to tez dziwi dlaczego takie male zainteresowanie ta akcja linka ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności