Skocz do zawartości

Probme z WP Seo smart links - linki do tagów w linkach z achorami

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem z WP i wtyczką seo smart links, która sama linkuje wewnętrznie tagi we wpisach. Gdy w tekście wstawię link to jakiejś strony powiedzmy na www.costam.pl to wtyczka potrafi mi w tych linku zrobić na słowo "cos" link do tagu.

Zastanawiam się jak ten problem rozwiązać i jak takie linki widzie google? Nie chciałbym tej wtyczki wyłączać ale też nie chciałbym, żeby mi psuła linki na preclu.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Miałam ten sam problem. Seo smart links przerabiał zewnętrzne linki na linki do tagów/kategorii/wpisów, gdy linki były pogrubione. Rozwiązaniem, połowicznym, było niepogrubianie linków, ale wiem, że w preclach nie da się nad tym zapanować...

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Zatem przy linkach, które nie są pogrubione nie ma takiego problemu? Może to jest właśnie rozwiązanie tego problemu, wystarczy dodawać linki bez pogrubienia.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności