Skocz do zawartości

wordpress indeksacja i filtr

bagi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Po wpisaniu w google info:www.adresstrony.net pojawiło mi się "Niestety nie ma informacji dotyczących adresu www.adresstrony.net " a z tego co pamiętam to przedtem takowe informacje były dostępne... Natomiast po użyciu polecenia site:www.adresstrony.net pojawiają mi się podstrony.

Tak więc mam filtr w google i nie wiem jak się go pozbyć i czy w ogóle się da. Wpadłem na pomysł, aby usunąć bloga i domenę zostawić pusta, ale zaś nie wiem czy takie coś w ogóle coś da? A może domena jest już skazana na straty? I jeszcze jedno pytanie, co mogło być przyczyna tego? Wszystkie artykuły były unikalne...

dodam tylko, że linki były przyjazne, i nie spamowałem w internecie.

Pozdrawiam

Po pierwsze, tak jak soprano napisał, brak strony pod komendę info: nie świadczy o jej filtrze - zwykła bzdura.

Po drugie, najlepiej jakbyś podał adres strony, wtedy możemy coś więcej zdziałać.

Po trzecie i najważniejsze, linkuj dalej i nie przejmuj się - może to zwykłe zawirowania.

Od jakiego okresu pozycje się pogorszyły?

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności