Skocz do zawartości

czolowa pozycja w wyszukiwarkach a ilosc odwiedzin

curi0us

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chcialbym sie dowiedziec ile sie ma odwiedzin dziennie jezeli strona jest wysoko w wyszukiwarkach. Oczywiscie duzo zalezy od tego tematyki strony, nie mniej jednak ciekawi mnie jakie moga byc to liczby.

Ja narazie nie mam sie czym chwalic bo dopiero zaczynam :-)

Kolega ktory ma sklep z elektronika jest dosyc wysoko i ma ok 600 wejsc dziennie, to juz chyba sporo, jak na sklep.

--

Marek

Nie da się odpowiedzieć na to pytanie.

Na kilka dziesiąt słów jestem w google w pierwszej 10siątce. Strona jest dobrze zrobiona merytorycznie (serwis informacyjny) i notuje od 600- do 900 uniq na dobę.

Inna strona na pierwszej stronie pod jedną fraze w onecie, badziewna strona praktycznie o niczym, w google nie istniała (istniala gdzies na n-tej stronie) - 100uniq na dobe.

Ilosc zalezy od pozycji w wysz. jakosci strony i czasu istnienia. Wyniki zalezne od RYNKU.

Jurdziol ma rację. Wszystko zależy od tego, ile osób szuka konkretnej rzeczy. Czy antykwariat sprzedający wyłącznie zabytkowe maszyny do szycia, który przeniesie się z peryferii do centrum miasta zyska więcej "wejść"?

W ciągu ostatniego tygodnia Google coś znowu miesza z wynikami i raz jestem na 2 miesjcu, a raz na 4-5. W dni, w które jestem na 2 mam o 20% więcej wejść.

zamki polskie, pałace i dwory obronne

Jurdziol ma rację. Wszystko zależy od tego, ile osób szuka konkretnej rzeczy. Czy antykwariat sprzedający wyłącznie zabytkowe maszyny do szycia, który przeniesie się z peryferii do centrum miasta zyska więcej "wejść"?

Tu nie chodzi o umiejscowienie, ale o promocje. SEM jest dobrym medium do promowania niszowych interesow. Bardzo dobrym.

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności