Skocz do zawartości

Skuteczność webpozycja.pl

Barrackin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam pytanie do osób, które korzystają z webpozycja.pl.

Monitoruję tam jedną stronę, ostatnio miałem duże zawirowania, frazy teoretycznie wypadły poza top 100, później znów wracały itd.

Dziś sprawdziłem i wygląda to tak

fraza 1: 57 msc

fraza 2: 50 msc

fraza 3: 3 msc.

Sprawdziłem ręcznie- jedna jest na pierwszym miejscu, jedna na drugim, jedna na trzecim.

Rozumiem, że wyniki mogą się trochę różnić, ale taka rozbieżność oznacza chyba, że coś jest nie tak ze skryptem?

logomini.png
artykuły | opisy | tłumaczenia | synonimy | content marketing| prowadzenie FB

TXT4SEO.pl | txt4seo@txt4seo.pl| 516 423 653

najprawdopodobniej oznacza to, że masz właczoną historię przeglądania/włączone ciasteczka/jesteś zalogowany w jaśnie nam panującym google

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a jeżeli nie to co mówi @Beerbant to również miałem podobny problem, oto odpowiedź

Dziękuję za wiadomość. Google zmienia ciągle swój algorytm i wobec powyższego my również musimy zmieniać nasz system. Mamy nadzieję, iż za 48 godzin wszystko wróci do normy.

Bez znaczenia czy masz konto premium czy nie premium możesz mieć problemy

całkiem możliwe, że podczas odpytywania trafiło na parę "jak ja to nazywam ) "ćwiczebnych" DC na których są cyrki z pozycjami dla nowopozycjonowanych stron. Czasami się zdarza, olać .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności