Skocz do zawartości

Dobry, stabilny hosting pod seokatalogi

steve66

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam probelmy z seohostingiem w neteasy. Nie mam wielkiego ruchu, odslon jest okolo 500 dziennie, a non stop bledy 504 itp. Cierpliwosc sie skonczyla i zaczalem szukac czegos innego. Zalezy mi, aby serwer byl stabilny, nie wyswietlaly sie co 3min bledy pokroju 504 no i rozne IP w ilosci 25. Co mozecie polecic sprawdzonego? Cena im nizsza tym lepiej, ale licze sie z wydatkiem rzedu 300-500zl.

jak nie masz co robic tylko siedzisz i odswiezasz te strony robiac zapewne obciazenie cpu to sie nie ma czemu dziwic, ze sa bledy.. daj na nie wchodzic wyszukiwarkom i ludziom, kto normalny odswieza ta sama strone co minute..

pozdrowienia.

googlerulz.

Nie stawiaj takiego katalogu na seo hostingu postaw go na jakimś normalnym hostingu choćby za 50 zł albo więcej.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

steve ma więcej katalogów z tego co pisze, koszt 50 zł. od sztuki x 25 (tyle IP czyli pewnie domen) = 1250 zł. rocznie lub więcej,

trochę by go to dużo wyniosło :)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności