Skocz do zawartości

Evolution Media, czy to kolejny szwindel ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...

U mnie jest podobne - ściema że kasa będzie na dniach, a później pani z działu rozliczeń bierze urlop na kilka tygodni, a kasy nie ma.

W poniedziałek mam rozmawiać z inną osoba od płatności i jak mnie oleją to osobiście się u nich pojawię i wręczę im przed sądowe wezwanie do zapłaty.

Ktoś z wam może się już z nimi sądził?

• 2 tygodnie później...

Nie mogę edytować posta więc muszę dodać posta pod postem.

Wezwanie do zapłaty zadziałało i udało mi się odzyskać kasę. Dostarczyłem je osobiście po tym jak w poniedziałek sekretarka podała mi bezpośredni numer do osoby od płatności i za każdym razem numer był zajęty (jak mniemam słuchawka leżała obok ;]).

Przy okazji dostarczyłem wypowiedzenie umowy bo nie mam zamiaru się uganiać z takimi ludźmi.

• 5 miesięcy temu...

Czy ktoś współpracuje jeszcze z Evolution Media Net ? Ponownie mam problem z uzyskaniem płatności za fakturę z lutego. Zastanawiam się nad zmianą Evolution na Goldbach Audience. Czy ktoś współpracuje z tą siecią i może ją polecić ?

Czy ktoś współpracuje jeszcze z Evolution Media Net ? Ponownie mam problem z uzyskaniem płatności za fakturę z lutego. Zastanawiam się nad zmianą Evolution na Goldbach Audience. Czy ktoś współpracuje z tą siecią i może ją polecić ?

Przygotuj się na to że szybko tej kasy nie odzyskasz. Mi obecnie od lutego wiszą kasę za cztery miesiące (wypowiedziałem im już umowę) i mimo wezwania do zapłaty mnie zlewają. Czekam do końca tygodnia na przelew i wchodzę na drogę sądową bo nie mam zamiaru dłużej wysłuchiwać kłamstw Pana Michała Koterby. Resztą niech się już zajmie komornik :)

BTW: Jeżeli ktoś jest ciekaw czy EM zna ten temat to wiedzcie że pracownicy firmy go czytają.

• 4 miesiące temu...

Mam te same problemy, poza tym to [ nierzetelni partnerzy ], nie podają prawdziwych stawek i statystyk kampanii, czy jesteście już moze na drodze sądowej ?

Chętnie się dołącze do pozwu zbiorowego, wliczając w to nie tylko należnośći ale odszkodowania. Bardzo proszę o kontakt.

Musimy też uderzyć do reklamodawców i przedstawić jak sytuacja wygląda.

• 3 tygodnie później...

Chcialem dac swoja reklame w portalu scigacz pl ale Michal Burecki nie odbiera telefonu.

A z kolei portal scigacz oferuje teraz zamieszczenie reklamy klienta poprzez adsense.

Myslalem do tej pory ze to jest jeden z bardziej prestizowych portali tego typu a tu wychodzi ze stawki maja normalne...

• 3 tygodnie później...

Chcialem dac swoja reklame w portalu scigacz pl ale Michal Burecki nie odbiera telefonu.
A z kolei portal scigacz oferuje teraz zamieszczenie reklamy klienta poprzez adsense.
Myslalem do tej pory ze to jest jeden z bardziej prestizowych portali tego typu a tu wychodzi ze stawki maja normalne...

Przecież tam nie ma żadnego Michała tylko Żmija rozdaje karty

https://zmija.riderblog.pl/

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności