Skocz do zawartości

Linki do zaplecza pod swl

blizzarder

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Skad brac linki pod zaplecze do SWL? Kiedys SB i rumak byly skuteczne, obecnie siteexplorer yahoo nie chce ich indeksowac. Moze ktos cos poradzic (niekoniecznie darmowe rozwiazania)? Dodam, ze katalogowanie z automatow tez jest malo skuteczne, a katalogowac i preclowac recznie stron pod swl rotacyjny sie nie oplaca.

Bede wdzieczny za odpowiedz, pozdrawiam.

Na dzień dzisiejszy siteexplorer yahoo ma coraz większą czkawkę i indeksacja linków odbywa się coraz gorzej. Dlatego pytanie powinno iść w drugą stronę. Jaki pomysł mają właściciele SWL na inną ocenę (czyli skierowanie się na inne parametry) strony, tak by ocenianie strony było bardziej obiektywne (o ile to w ogóle możliwe).

SYGNATURKA

Dlatego pytanie powinno iść w drugą stronę.

Słuszna uwaga ale myślałem, że może istnieje jakaś skuteczna metoda. Słyszałem pogłoski, że autorzy e-weba testują jakieś nowe rozwiązania, wskazuje na to chociażby fakt niemiłosiernego mulenia panelu podczas dodawania nowych stron, zupełnie tak jakby system był przeciążony. Myślę, że coś jest na rzeczy ale, tak jak powiedziałem, na razie to tylko pogłoski.

Dzięki za odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności