Skocz do zawartości

IndexBear.com Index Checker error

farcrytabor3

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie do użytkowników tego softu, dziś próbowałem sprawdzić indeksację linków i wywala mi cały czas przy każdym linku error, używam proxy, wcześniej tego nie doświadczyłem, spotkał się ktoś z takim problemem, dziej się to mi od 2 dni wcześniej działał bez problemów, error wywala na sprawdzaniu linków w silniku gooooogle, natomiast sprawdzając yahoooo i binggg jest ok.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Jak w temacie do użytkowników tego softu, dziś próbowałem sprawdzić indeksację linków i wywala mi cały czas przy każdym linku error, używam proxy, wcześniej tego nie doświadczyłem, spotkał się ktoś z takim problemem, dziej się to mi od 2 dni wcześniej działał bez problemów, error wywala na sprawdzaniu linków w silniku gooooogle, natomiast sprawdzając yahoooo i binggg jest ok.

mam to samo od kilku dni sie zwiekszala liczba errorow a teraz juz wyskakuja wylacznie errory

mam to samo od kilku dni sie zwiekszala liczba errorow a teraz juz wyskakuja wylacznie errory

uzywacie proxy ?

Tak daje mu listę proxy poszuka sobie co go interesuje podaje - proxies loaded: 13 ale i tak wynik końcowy wywala same error.

Dziś soft ożył zaczął działać sprawdza w silniku g... zaindeksowanie linków. Najwyraźniej jak podejrzewałem coś g.. w swoich dc mieszało, iż nie działał. Tylko nie działa jak należy ponieważ teraz pokazuje że każdy link jest zaindeksowany zamiast error.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności