Skocz do zawartości

IndexBear.com Index Checker error

farcrytabor3

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś soft ożył zaczął działać sprawdza w silniku g... zaindeksowanie linków. Najwyraźniej jak podejrzewałem coś g.. w swoich dc mieszało, iż nie działał. Tylko nie działa jak należy ponieważ teraz pokazuje że każdy link jest zaindeksowany zamiast error.

no dokladnie mam to samo

Dziś soft ożył zaczął działać sprawdza w silniku g... zaindeksowanie linków. Najwyraźniej jak podejrzewałem coś g.. w swoich dc mieszało, iż nie działał. Tylko nie działa jak należy ponieważ teraz pokazuje że każdy link jest zaindeksowany zamiast error.

też tak mam, przez chwile myślałem że tak ładnie mi weszły linki w index ;]

też tak mam, przez chwile myślałem że tak ładnie mi weszły linki w index ;]

i co dalej kapa ?

Na pierwszy rzut oka nie kupił bym tego ponieważ nie obsługuje chyba proxy i zaledwie 50 urli na godzine sprawdzi czy cuś takiego, i jak widać na filmie sprwadza index bardzo wolno, jak masz kilka set linków do sprawdzenia albo tysięcy to nie podoła ten soft.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Dostałem to od supportu:

Hello,

Anuj Gupta – our developer is not online. Due this, we cannot repair software.

We also waiting him. We will send out update email when it will be repaired. When it can happen we don’t know, because developer is offline.

You can use software for yahoo/bing.

Best Regards,

Index Bear Team

Dostałem to od supportu:

Hello,

Anuj Gupta – our developer is not online. Due this, we cannot repair software.

We also waiting him. We will send out update email when it will be repaired. When it can happen we don’t know, because developer is offline.

You can use software for yahoo/bing.

Best Regards,

Index Bear Team

slysze od nich tą sama gadke od 3 tygodni

jest tutaj mnóstwo utalentowanych programistów, nie mógłby jeden napisać takiej aplikacji ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności