Skocz do zawartości

[problem] PS

OceanFire

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem w trakcie zakładania swojego sklepu internetowego. Postanowiłem postawić go na PrestaShop - jak na razie ten skrypt jest dla mnie wielką tajemnicą i już na wstępie mam problem.

Otóż po wgraniu nowego szablonu, zniknął mi środek strony.

Nie wiecie co to może być ?

Adres sklepu:

https://artkut.pl/

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

Kod HTML się urywa w danym miejscu. Jaka wersja Presty? Czy próbowałeś włączyć zgodność ze smartami v2 lub ze starymi szablonami? Czy coś w tym stylu tam jest w ustawieniach.

Edycja:

Skórka może też być skopana. Włącz sobie wyświetlanie błędów w pliku config/config.inc.php masz

@ini_set('display_errors', 'off');

zmień off na on

Wersja

1.4.1.0

Ze zmian które wprowadziłem po wgraniu szablonu to było tylko zaznaczenie opcji NO w Back Office -> Tools -> Stores -> Display in the footer

Edit:

Wywaliło błąd, ale niestety nic mi on nie mówi

Fatal error: Uncaught exception 'SmartyCompilerException' with message 'Syntax Error in template "/home/oceanfire2/domains/artkut.pl/public_html/themes/theme001/modules/homefeatured/homefeatured.tpl" on line 3 "{include file=$tpl_dir./binding_top.tpl}" - Unexpected "/", expected one of: "{" , "$" , "identifier" , INTEGER' in /home/oceanfire2/domains/artkut.pl/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php:431 Stack trace: #0 /home/oceanfire2/domains/artkut.pl/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php(2855): Smarty_Internal_TemplateCompilerBase->trigger_template_error() #1 /home/oceanfire2/domains/artkut.pl/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php(2920): Smarty_Internal_Templateparser->yy_syntax_error(37, '/') #2 /home/oceanfire2/domains/artkut.pl/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_smartytemplatecompiler.php(51): Smarty_Internal_Templateparser->doParse(37, '/') #3 /home/oceanfire2/domains/artkut.pl/public_html/tools/ in /home/oceanfire2/domains/artkut.pl/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php on line 431

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

A tak swoją drogą lepiej zainstalować sobie prestę z tej strony :

https://prestashop.pl/

- masz po polsku na dzień dobry wszystko łącznie z adminką

- masz wgrane moduły do płatności (dwóch różnych pl firm)

Ogólnie jest ona bardziej dostosowana do pl realiów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności