Skocz do zawartości

[pytanie] Hosting dla wielu stron

brayan.tr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, proszę o doradztwo Jestem początkującym przedsiębiorcom. Wykonuje strony www itp oparte o MySQL oraz PHP & Smarty = ogólnie webówka. Chciałem wybrać serwer który uciągnie na dobrym poziomie strony moich klientów powiedzmy: 1 serwer / 20-25 stron / serwisów (ruch niski i średni). Nie bardzo wiem na jakie firmy hostingowe mogę liczyć aby wszystko chodziło szybko.

W kręgu moich zainteresowań są:

- Nazwa

- Ovh - zdecydowanie najdroższe rozwiązanie z pośród wszystkich

- az.pl

- linuxpl.com

- Kei.pl

- .....

Jaka firma najlepiej sobie poradzi w moim przypadku ? Czy konieczny jest już zakup np VPS ? Najważniejsza jest dla mnie jakość jednak za rozsądne pieniądze.

Czy na podstawie danych przeze mnie przedstawionych da się coś wybrać czy muszę podać więcej szczegółów.

Do listy dodałbym jeszcze IQ.pl

Każdy z tych hostingów ma swoje wady i zalety - różnią się cenami, funkcjonalnością czy panelem administracyjnym. Na początek polecałbym małe konto w Linuxpl - jeśli będzie za małe to można przesiąść się na coś większego.

Profesjonalne katalogowanie stron + baza precli i katalogów. Polecam Katalog PR4

A ten Miejski katalog stron jest inny niż wszystkie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności