Skocz do zawartości

podsumowanie zarobków za październik, duża różnica, ogólny problem?

alior

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam co miesiąc korekty w granicach do 0,5 euro na moją niekorzyść. Za październik mam 100% kwoty w płatnościach. Mam adsense tylko na polskich stronach. Wszystkie cofnięcia robią mi na bieżąco w ciągu kilku godzin także na koniec miesiąca wiem ile wypłaty będę miał na pewno.

dla wszystkich którym ujebało jest dobra wiadomość , tak jak się spodziewałem mają BUGA

https://www.google.com/adsense/support/as/b...?answer=1067521

Significant discrepancies between estimated and finalized earnings for some publishers (updated 11/7/11)

Details: We’re aware that a number of publishers are currently seeing significant discrepancies between their estimated and finalized earnings. We are working to identify the cause of the issues and to resolve it as quickly as possible.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności