Skocz do zawartości

Zablokowane konto adsense

micw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
tak dostalem, konto skojarzone z inna osoba ktora miala bana. Reklamy dalej sie pojawiaja. Co za bezsens. Konto zbanowane za to ze jest takie samo nazwisko i ulica osoby ktora miala bana. Konto mojego brata poszlo sie j....

Będą Ci jeszcze pojawiać jeszcze przez ok. 2-3 dni. Oni zgarną kasę kosztem Twojego nieszczęścia. Tak nawiasem pisząc zamykanie konta za coś takiego jest naruszeniem prawa do egzystencji, tylko na podstawie jakieś głupiego skojarzenia, nie masz prawa do posiadania konta. Jest to ostatnio nagminne. Aborcja w biały dzień :cray:

Czyli teraz wiadomo :

1. Skojarzaja po stronie(czyli jesli wczesnej miales strone i ciebei zbanowali, i nastepnie ktos dal tam swoj baner)

2.skojarzaja po czlowieku(wystarczy ze masz brata, ktory ma tez konto google i Ciebei zbanuja-jego po czasie tez)

W tym momencie licze ze yahoo wystartuje jak najszybciej z swoim programem i odbierze lwia czesc zysku reklam BezSensa

Czyli teraz wiadomo :

1. Skojarzaja po stronie(czyli jesli wczesnej miales strone i ciebei zbanowali, i nastepnie ktos dal tam swoj baner)

2.skojarzaja po czlowieku(wystarczy ze masz brata, ktory ma tez konto google i Ciebei zbanuja-jego po czasie tez)

W tym momencie licze ze yahoo wystartuje jak najszybciej z swoim programem i odbierze lwia czesc zysku reklam BezSensa

Raczej skojarzają po człowieku niz po stronie, tak mi sie przynajmniej wydaje, że strona nie ma żadnego znaczenia.

Lovemole nie jesteś sam, mnie spotkała identyczna historia:( kilka dni temu

Dla młodych Serwis Młodzieżowy, polecam również e-kartki nie tylko dla najmłodszych ;) | Życzenia

Raczej skojarzają po człowieku niz po stronie, tak mi sie przynajmniej wydaje, że strona nie ma żadnego znaczenia.

Wydawalo mi sie ze ktos pisal na tym forum ze zostal skasoway wlasnie w takim przypadku 1.

Jesli nie kasuja stron po stronie to pol biedy.Wy tez sie zgadzacie z twierdzeniem mamisynka?

No niestety, dziś dostałem BANA :/

Tylko za to, że zapodałem reklamy na forum i znacznie wzrosła mi ilość kliknięć, ale też ilość wyświetleń wzrosła proporcjonalnie. Pewnie mnie oleją jak napiszę do nich maila :/

Jesteś pewien, że z w/w powodów dostałeś Bana ? Pytam, bowiem nie rozumiem zabardzo tychże powodów do BANowania user'a.

@xradar

A od kiedy masz konto w AS ?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Tylko za to, że zapodałem reklamy na forum i znacznie wzrosła mi ilość kliknięć, ale też ilość wyświetleń wzrosła proporcjonalnie.

Bzdura.

1. Skoki w ilości wyświetleń nie powodują bana. Miałem skoki o 100 000+ dziennie i nic się nigdy nie stało.

2. Jeżeli zainstalowałeś Adsense na forum i klikalność wzrosła proporcjonalnie do wyświetleń to należey Ci się miejsce w księdze rekordów Guinessa. Na forach jest praktycznie niemożliwe osiągnięcie 0.8% CTR.

2. Jeżeli zainstalowałeś Adsense na forum i klikalność wzrosła proporcjonalnie do wyświetleń to należey Ci się miejsce w księdze rekordów Guinessa. Na forach jest praktycznie niemożliwe osiągnięcie 0.8% CTR.

Widac ktos mu naklikal :D (ale to ostatnio modne okreslenie...)

Szlachetne Google

nikt sie nie dowie

jak anty-seo'ujesz

az zajaggerujesz.

Konto mam od listopada 2005, na forum było od świąt. Ruch na forum był spory, CTR tak koło 1%. No nie wiem, pare razy kliknąłem w reklamę, ale albo żeby zobaczyć czy wszystko działa po instalacji, albo jak było coś ciekawego w reklamie, specjalnie nie klikałem:/ Widocznie trzymało mi gdzieś w cookiesach albo coś :pytajnik:

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności