Skocz do zawartości

Najman VS Saleta

SzefoPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś pisał o złamanym kciuku. Złamany kciuk to jednak nie uszkodzona noga na której nie możesz stanąć i utrzymać równowagi i w którą można w każdej chwili dostać mocnego kopniaka i połamać ją doszczętnie :)

Z Marcina Najmana bokser kiepski był (bilans 13-4, 9 KO). Nie ulega wątpliwości, że bokserem jednak był i sportowcem również. Wielu gorszych przecież jest. Wkurza mnie więc stronniczy komentarz, szczególnie tego jednego gościa, nie wiem jak on się nazywał ale ten co powtarzał w kółko że to pojedynek byłego wspaniałego sportowca z człowiekiem, który sportowcem bardzo chciałby zostać. Bardzo mi się nie podoba takie dyskredytowanie kogoś na antenie wbrew faktom. Komentator powinien być bezstronny.

Wszyscy się jarają tym Saletą , a w tych dwóch walkach był przecież obijany jak kołek. Wygrać wygrał ale mi na jego miejscu było by wstyd gdybym się tak zaprezentował ;) Nie bronie Najmana, pierwszą walkę przegrał bo brak mu jaj, druga kontuzja, cóż, zdarza się. Doceniam jednak jego talent biznesowy i nie rozumiem tego nieuzasadnionego zachwytu wszystkich nad Saletą, który bokserem był przecież przeciętnym i wszystkie walki z kimś dobrym przegrał ;)

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przemysław Saleta:

Kick-boxing:

mistrzostwo świata ISKA, WAKO (1990),

mistrzostwo Europy ISKA, WAKO (1990),

mistrzostwo Polski.

Boks zawodowy:

mistrzostwo interkontynentalne WBC (1994), IBO (1999),

mistrzostwo Europy EBU (2002),

mistrzostwo Polski (2001).

Marcin Najman:

2 marca 2008 roku wziął udział w reality show Big Brother VIP. 23 marca 2008 decyzją widzów opuścił program.

dymna.jpg

o czym tu w ogóle pisać, ten temat jest nie warty funta kłaków :)

Nowoczesne mieszkania w dobrej lokalizacji w Pabianicach - https://zisinvestgroup.pl/oferta-wynajem-mieszkan.html

Dachy płaskie są idealnym rozwiązaniem w przypadku stawiania dużych obiektów przemysłowych. Więcej przeczytasz na https://www.dachy-zrbzawadzki.pl/oferta-dachy-plaskie.html

Byłem za Saletą, bo Najmana nie lubię, ale szczerze mówiąc to mnie zastanawia trochę to, że jak to możliwe ,że Najman przegrał drugi raz. Przecież ma lepszą kondycję z pewnością, jest młodszy przede wszystkim o jakieś 10lat, na początku oby dwu walk sprawiał wrażenie lepiej przygotowanego i trzeźwo patrząc, gdyby Najman miał odrobinę szczęścia, nie kopał na ślepo czyli więcej myślał to pewnie by to wygrał.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Najman za walkę zarobił więcej niż za pierwszą na KSW (gaże przekazał wówczas na cel charytatywny ), w ostatnim wywiadzie wspomniał, że za tą walkę otrzymał dużo więcej czyli pewnie jakieś 80-100k. Niestety ale kompletnie olał widać przygotowania, tak to się musiało skończyć skoro co chwila kopał nieumiejętnie nogą, a sama walka wyglądała jak na dyskotece, bieganie za sobą przewracanie się jakaś totalna masakra.

Pół dnia żem czekoł na walke a tu po 20 sekundach pozamiatoli

W kwestii łóżek drewnianych zawsze powtarzałem, że najlepsze łóżka drewniane do sypialni znaleźć można na ekosypialnia.pl.

Nie wiem czemu niektórzy tak narzekają przecież było wiadome, że ta walka to będzie niezły kabaret :) Przypomniała mi się trochę walka Pudzian vs Najman ;)

A co do samej gali jestem pozytywnie zaskoczony poziomem walk ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności