Skocz do zawartości

Linki tylko z anglojęzycznych stron

Maxyma

Rekomendowane odpowiedzi

Ale zawistniacy donoszą

No właśnie, jeżeli ja też dorobię się tak wypozycjonowanej spamem strony ale sama moja strona będzie zgodna z wytycznymi, to czy ktoś zawistny może na mnie skutecznie donieść powodując spadek strony w wynikach? Wiem że Google może wyciąć taki spam z linkami do mnie ale ponoć nikomu tam nie będzie się chciało ręcznie banować takich kilkuset stron.

W tamtym wątku na forum Google ktoś napisał: "Pozostaje wysłać opinie o niedopasowanych wynikach wyszukiwania ..." No ale przecież strona jest dopasowana do zapytania bo wyświetlając się wysoko na "kredyty hipoteczne" jest jak najbardziej o kredytach hipotecznych i jest co najmniej nie najgorsza merytorycznie.

I dlatego warto dodać tam parę zdań aby ostudzić ich gorące głowy niech zajmą się pracą nad stroną bo poprzez pods....anie nie wyjdę na szczyt. Już jeden martwił się, że konkurencja ma katalogi lepsze od niego. Nie wiem czy ma dobre sny. Faktem jest, że jak śledzę to forum od paru lat zamiast porad o pozycjonowaniu przechodzi się na wzajemne "szczucie". O proszę i znów mi wyskoczył wątek związany z psami... ;)

Jeszcze jedno kto mówi o spamowaniu - jeśli dodasz dobry opis po angielsku dasz title słowa kluczowe wstawisz do pasującej kategorii w tym katalogu moderator to uruchomi katalog ma PR-6 to co jest w tym wszystkim złego.

;)

przypadkowo i Ty i Taber dołączyliście tego samego dnia do obu for. zero postów wcześniej. post tutaj pare minut po tamtym. przypadek.

Tak, przypadek. Od wczoraj zacząłem śledzić takie fora szczególnie na tamtym siedziałem pół dnia. Przyznam tylko tyle że wklejając linka stamtąd tu miałem nadzieję na "burzę".

A ja nie wiem, czy parę minut po tamtym, przecież tam nie ma podanej godziny przy poście

Jeszcze jedno kto mówi o spamowaniu - jeśli dodasz dobry opis po angielsku dasz title słowa kluczowe wstawisz do pasującej kategorii w tym katalogu moderator to uruchomi katalog ma PR-6 to co jest w tym wszystkim złego.

Jak chodzi o katalogi to nie ma w tym nic złego. Gorzej jak w zdaniu po angielsku wpleciony jest link po polsku nijak nie pasujący do tematu, do zdania. ;-) A takie tam są.

Maxyma - zajmij się czubkiem swojego nosa, przestań węszyć, co kto i jak lepiej zajmij się podstawami seo, ale na szczęście zrezygnowałeś z przygody zwanej seo/sem jak oznajmiłeś powyżej.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności