Skocz do zawartości

Co sie dzieje z Yohoo links

skowdan

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie?

Czemu od paru tygodni nie dodaja sie linki do yahoo links np w seo quake.

Czytalem troche(w zasadzie to jedyne co znalazlem) ze microsoft testuje cos z msn search engine. Ale to mialo trwac 2 dni.

Moze tez byc tak(moja teoria ze w usa jest kryzys) i naprawde yahoo nie ma dolarow zeby sie tym zajac!

prosze o odpowiedzi :)

Jeśli zastanawiasz się nad naprawą komputera w Toruniu zajrzyj do Serwis Komputerowy Toruń a będziesz zadowolony.

Yahoo site explorer kończy swój żywot, dlatego wyniki mogą być i są zakłamane. Są na forum tematy odnośnie miejsc w których można sprawdzić ile i skąd prowadzą linki do  strony. Poszukaj, czegoś się dowiesz.

1.A jaka jest alternatywa?

2. I CO to oznacza dla pozycjonowania?

Jeśli zastanawiasz się nad naprawą komputera w Toruniu zajrzyj do Serwis Komputerowy Toruń a będziesz zadowolony.

Alternatywa:

- ahrefs.com

- majesticseo

Dla pozycjonowania moim zdaniem nic to nie oznacza. Może tylko tyle ze Swl'e korzystają z parametru BL pobierając to z yahoo. Bedą musieli coś z tym zrobić.

Dzieki za odpowiedz. Sie zastanawiam czy dla pozycji w googlu yahoo links mial znaczenie? Bo moim zdaniem mial. W zasadzie to bylo dla mnie najwazniejszo info czy ide do gory w serp. (pozycjonuje od 5 miesiecy, ale mialem nauczyciela z USA)

Samo yahoo nie miało znaczenia, ale było  pewnym odniesieniem ponieważ pokazywało linki do naszej strony co jak wiemy ma główny wpływ na pozycje strony.

Ale przy seo quake to milo bylo patrzec jak yahoo link szly w gore. i teraz to w zasadzie nie wiem jak oceniac czy ide w gore czy nie?

Podałem Ci alternatywy do sprawdzania linków. To czy idziesz do góry najlepiej sprawdzać po pozycji strony na interesujące hasła :)

Jak to robisz ze dajesz linka "do follow" i Ciebie nie banuja?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności