Skocz do zawartości

Porady na temat mojej strony

skowdan

Rekomendowane odpowiedzi

to wycofaj danie z karty ;)

Mam kolege ktory sie zjmowal pozycjonowaniem(teraz robi www) i byl nawet skuteczny. A jak sie ostatnio z nim spotkalem to nie wiedzial ze sa follow i no follow.

Jeśli zastanawiasz się nad naprawą komputera w Toruniu zajrzyj do Serwis Komputerowy Toruń a będziesz zadowolony.

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kolego to jakieś żarty. Wykonanie strony to fatalna kwestia ale to pominę. Jeśli oferujesz usługę pozycjonowania a nawet nie wiesz co to htaccess i piszesz, że dużo wiesz ? Zmień fach bo jeśli w innych kwestiach dużo wiesz, a przynajmniej tak zakładasz to nie nadajesz się do tego.

oferuje pozycjonowanie bo naprawde uwazam ze dosyc duzo o tym wiem

Bez urazy gościu, ale jak czytam twoje wypowiedzi to nie mogłem się powstrzymać aby napisać, że Ty g... wiesz.

@piomoo bardzo dobrze Ci napisał, żebyś czytał ze zrozumieniem.

Skoro jesteś takim dobrym pozycjonerem i musisz wstawiać na stronie firmowej linki do jakiś zapyziałych, podrzędnych katalogów to nawet linków nie umiesz zdobywać.

PS. Nawet nie chcę myśleć ile Ty wiesz o serwisie komputerowym bo jak tak dużo jak o pozycjonowaniu to współczuję twoim przyszłym klientom.

Kolego to jakieś żarty. Wykonanie strony to fatalna kwestia ale to pominę. Jeśli oferujesz usługę pozycjonowania a nawet nie wiesz co to htaccess i piszesz, że dużo wiesz ? Zmień fach bo jeśli w innych kwestiach dużo wiesz, a przynajmniej tak zakładasz to nie nadajesz się do tego.

A czemu fatalna ta strona?

Jeśli zastanawiasz się nad naprawą komputera w Toruniu zajrzyj do Serwis Komputerowy Toruń a będziesz zadowolony.

@skowdan nie wiem jak Ty ale w obecnych czasach i obecnymi technologiami projektowania witryn internetowych można zrobić stronę na której chce człowiek przebywać, która będzie do siebie zapraszała i będzie miała to "coś". Ponadto, jeśli oferujesz takie szeroki zakres usług, w tym "tworzenie www", to wydaje mi się, że Twoja strona jest Twoją wizytówką, powinna przedstawiać Twoją wiedzę i możliwości, a w tym przypadku przedstawia wiedzę z zakresu "HTML" dla początkujących.

I bez urazy, to jest tylko moje zdanie. Ja na pewno widząc taka stronę nie byłbym Twoim klientem.

Cytuje wpis z Twojego bloga. Faktycznie tryska wiedzą i doświadczeniem ;)

3 dzień i kolejny sukcess..
Dzis strona serwisu komputerowego Torun awansowala na 10 mniejsce w page rank strony seocenter Serwis i naprawa komputerów Toruń

1. Dziwi mnie Twoj brak skromnosci. Ciekawe ile Ty wiedziales po 5 miesiacach, od momentu gdy zaczales.

2. co do serwisu to na razie mam 100% skutecznosci. Co prawda ze dopiero 6 klientow, ale to zawsze cos.

3. nie wiem co to jest ten acsess. Ale sie naucze.

4. Troche za ostro odpisujesz, mam nadzieje ze takiej maniery nie nabede gdy sie wiecej naucze

5. Co do blogu to tam testuje.

6. A strona ma byc prosta, takie zalozenie.

Ja po pięciu miesiącach nie szukałem Klientów starając się zarobić na ich niewiedzy i braku swojej niekompetencji oraz co najważniejsze nawet braku podstawowej wiedzy.

Powróćmy do tematu:

- zmieniłbym szerokość strony - powiększył

- Rozrzedziłbym również całą ofertę na kilka podstwowych ofert, w ktorych zawiera się to i to...

- Popracowałbym jeszcze nad grafiką.

@skowdan - niestety ale Mar_Dal pięknie Ci wszystko tutaj pisze, a że brutalnie to trudno. Jak taki delikatny jesteś to zacznij pisać na blogu o gotowaniu.

Jeżeli po 5 msc nie wiesz co to jest .htaccess (zwany zresztą przez Ciebie acsess) to Ty nic nie wiesz. Bo ten plik jest najczęściej potrzebny do m.in przekierowania 301, które jest chyba podstawą optymalizacji. A ty po 5 msc nawet nie umiałbyś tej optymalizacji klientowi wykonać. A bagatelka zaczynasz pozycjonowanie od 350 zł. Czyli za co chcesz tą kasę. Jak chcesz zdobywać linki skoro do własnej strony musisz z g.. katalogów z linkiem zwrotnym.

Mar_Dal ma rację, że oferujesz html dla początkujących i tyle chyba w temacie.

@skowdan - niestety ale Mar_Dal pięknie Ci wszystko tutaj pisze, a że brutalnie to trudno. Jak taki delikatny jesteś to zacznij pisać na blogu o gotowaniu.

Jeżeli po 5 msc nie wiesz co to jest .htaccess (zwany zresztą przez Ciebie acsess) to Ty nic nie wiesz. Bo ten plik jest najczęściej potrzebny do m.in przekierowania 301, które jest chyba podstawą optymalizacji. A ty po 5 msc nawet nie umiałbyś tej optymalizacji klientowi wykonać. A bagatelka zaczynasz pozycjonowanie od 350 zł. Czyli za co chcesz tą kasę. Jak chcesz zdobywać linki skoro do własnej strony musisz z g.. katalogów z linkiem zwrotnym.

Mar_Dal ma rację, że oferujesz html dla początkujących i tyle chyba w temacie.

Uwazam ze te 2 posty powyzej sa malo odpowiednie jesli chodzi o moje pytanie z tematu.(czy ja sie pytalem: co sadzisz o mojej wiedzy?????)

Pozatym mam taki plik .htaccess i na razie przekierowalem w nim ze starego do nowego url.

No to wielkie brawa.

Wreszcie zaczęłeś czytać ze zrozumieniem.

Zamieszczam prywatna widomosc uzytkownika SEo forum mkmak

"Walnij się w mózg gnoju bo takie teksty to możesz swoim kolegom z piaskownicy wypisywać. Pedale pi*******y."

w odpowiedzi na moja widomosc: "Chialbym zobaczyc jakim jestes twardzielem tak na zywo"

To w temacie kultury osobistej.

Kultury osobistej brakuje Tobie. Wchodzisz na forum, zadajesz pytanie, na które ludzie chcą Ci odpowiedzieć, zmuszając jednocześnie do myślenia, na co Ty za KAŻDYM razem odpowiadasz szczekaniem... zastanów się, bo takim postępowaniem zrazisz do siebie ludzi i nikt nigdy nie będzie chciał Ci pomóc.

Przekierowania nadal nie masz, nie tylko z www na bez, ale też każda podstrona działa z html i bez html, np serwis-komputerowy-torun.pl/pomoc-komputerowa i serwis-komputerowy-torun.pl/pomoc-komputerowa.html - ja bym to zlikwidował. Dowiedz się co to jest World Wide Web Consortium.

No i czytaj, czytaj i linkuj. Ciekawe, że od 11 lat działa ta firma ;)

EDIT: Ciekawe słowa kluczowe linkujesz do tej strony. Np. "pierwszy" - to na swoim blogu. Pewnie każdy mieszkaniec Torunia wpisuje w google "pierwszy", kiedy szwankuje mu komputer.

Jam jest Zbygniew.

Kultury osobistej brakuje Tobie. Wchodzisz na forum, zadajesz pytanie, na które ludzie chcą Ci odpowiedzieć, zmuszając jednocześnie do myślenia, na co Ty za KAŻDYM razem odpowiadasz szczekaniem... zastanów się, bo takim postępowaniem zrazisz do siebie ludzi i nikt nigdy nie będzie chciał Ci pomóc.

Przekierowania nadal nie masz, nie tylko z www na bez, ale też każda podstrona działa z html i bez html, np serwis-komputerowy-torun.pl/pomoc-komputerowa i serwis-komputerowy-torun.pl/pomoc-komputerowa.html - ja bym to zlikwidował. Dowiedz się co to jest World Wide Web Consortium.

No i czytaj, czytaj i linkuj. Ciekawe, że od 11 lat działa ta firma ;)

EDIT: Ciekawe słowa kluczowe linkujesz do tej strony. Np. "pierwszy" - to na swoim blogu. Pewnie każdy mieszkaniec Torunia wpisuje w google "pierwszy", kiedy szwankuje mu komputer.

przekierownie z sos-komputerowe.zzl.org na moja strone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności