Skocz do zawartości

Porady na temat mojej strony

skowdan

Rekomendowane odpowiedzi

To popraw to o czym Ci piszą ;)

Ja wolę strony, które stronę główną mają czystą: informacje na temat firmy. Możesz wtedy upchać słowa kluczowe, z rozsądkiem, oznaczyć je strong. A oferta niech już będzie w dziale oferta, a nie pod spodem. Tekst ze strony głównej też chyba niekoniecznie musi powtarzać się na każdej podstronie, bo miejsce zajmuje i odciąga wzrok od istotnych rzeczy, no i się powtarza, co raczej nie służy.

Jam jest Zbygniew.

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

O losie - Ty masz zrobić 301 z www na bez www lub na odwrót, bo w tej chwili masz dwie strony:

https://www.serwis-komputerowy-torun.pl/ oraz

https://serwis-komputerowy-torun.pl/

nie chciałabym trafić do Twojej firmy pozycjonującej...

Popraw też literówki na stronie np.

Na terenie całego Torunia firma Serwis komputerowy Toruń zapenia sewis Państwa sprzętu.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Nie wiem czy było, czy nie, ale zainteresuj się: line-height w css.

Tego nie idzie czytać: serwis-komputerowy-torun.pl/serwis-torun.html

Edit: Tzn: padding-bottom dla akapitów ;)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

O losie - Ty masz zrobić 301 z www na bez www lub na odwrót, bo w tej chwili masz dwie strony:

https://www.serwis-komputerowy-torun.pl/ oraz

https://serwis-komputerowy-torun.pl/

nie chciałabym trafić do Twojej firmy pozycjonującej...

Nie narzekal bys:)

Jeśli zastanawiasz się nad naprawą komputera w Toruniu zajrzyj do Serwis Komputerowy Toruń a będziesz zadowolony.

Patrz na stopkę ;) Bez odpowiedniej optymalizacji nie da się pozycjonować na trudne frazy, a nie będziesz chyba z każdą stroną klienta pytać się nas o opinię. Nikt wiedzy nie poda Ci na tacy, dobry pozycjoner musi przede wszystkim umieć szukać, kojarzyć, wyciągać wnioski, bez tego ani rusz.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

No to wielkie brawa.

Wreszcie zaczęłeś czytać ze zrozumieniem.

Zamieszczam prywatna widomosc uzytkownika SEo forum mkmak

"Walnij się w mózg gnoju bo takie teksty to możesz swoim kolegom z piaskownicy wypisywać. Pedale pi*******y."

w odpowiedzi na moja widomosc: "Chialbym zobaczyc jakim jestes twardzielem tak na zywo"

To w temacie kultury osobistej.

i bardzo dobrze ci odpisał, moim zdaniem i tak za łagodnie po tym co sobą tutaj prezentujesz

Najlepsze noclegi w Polsce

No to wielkie brawa.

Wreszcie zaczęłeś czytać ze zrozumieniem.

Zamieszczam prywatna widomosc uzytkownika SEo forum mkmak

"Walnij się w mózg gnoju bo takie teksty to możesz swoim kolegom z piaskownicy wypisywać. Pedale pi*******y."

w odpowiedzi na moja widomosc: "Chialbym zobaczyc jakim jestes twardzielem tak na zywo"

To w temacie kultury osobistej.

i bardzo dobrze ci odpisał, moim zdaniem i tak za łagodnie po tym co sobą tutaj prezentujesz

To ja sie sklaniem ku temu ze wielu jest na tym forum d... uzytkowikow.(bez wzgledu na ich wiedze)

Patrz na stopkę ;) Bez odpowiedniej optymalizacji nie da się pozycjonować na trudne frazy, a nie będziesz chyba z każdą stroną klienta pytać się nas o opinię. Nikt wiedzy nie poda Ci na tacy, dobry pozycjoner musi przede wszystkim umieć szukać, kojarzyć, wyciągać wnioski, bez tego ani rusz.

To jest moja strona. Nie pytalem o strony klientow. Cieszy mnie bardzo to ze z Kobieta bede pisac(jesli sie zgodzisz) :)

Jeśli zastanawiasz się nad naprawą komputera w Toruniu zajrzyj do Serwis Komputerowy Toruń a będziesz zadowolony.

Chyba wychowanie poszło w dół szybciej jak edukacja

czysto z ciekawości

1) jak można walnąć się w mózg

2) skąd wiesz, ze dana osoba jest pedałem

jak dla mnie przykład głupiego pytania a jeszcze głupszej odpowiedzi.

Zgadzam się z Tobą KMlody84.

Jeżeli pytający kilku osobą tylko odpysknął, innych straszy na privie i wyciąga brudy publicznie, potem nazywa po imieniu wielu innych na PIO:

To ja sie sklaniem ku temu ze wielu jest na tym forum d... uzytkowikow.(bez wzgledu na ich wiedze)

to na pewno przy śniadanku warto tu zaglądać.

Zgadzam się z Tobą KMlody84.

Jeżeli pytający kilku osobą tylko odpysknął, innych straszy na privie i wyciąga brudy publicznie, potem nazywa po imieniu wielu innych na PIO:

to na pewno przy śniadanku warto tu zaglądać.

OK. Macie racje troche przegialem. PRZEPRASZAM Tych ktorych urazilem i Tych ktorzy to beda czytali. Troche wypilem wczoraj. Dzis to sam sie smialem jak to czytalem :)

Zrobilem juz z www na bez www

Napisalem tez kolejny post na forum https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=136213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności