Skocz do zawartości

Obszerny.pl - nowy katalog stron

infin1ty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przy dodawaniu wpisu:

Warning: htmlspecialchars_decode() expects parameter 1 to be string, array given in /home/infin1ty/domains/obszerny.pl/public_html/includes/function.php on line 101

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/infin1ty/domains/obszerny.pl/public_html/includes/function.php:101) in /home/infin1ty/domains/obszerny.pl/public_html/includes/forms.php on line 571

Po odswieżeniu - F5 wpis najwidoczniej poszedł.

Niestety z niewiadomych mi przyczyn coś mi grzebie w htaccessie, jednak błąd został już naprawiony i mam nadzieję, że więcej się nie pojawi.

Już niedługo rusza kolejna ciekawa inicjatywa w katalogu - zapraszam do śledzenia wątku i dodawania wpisów :)

Poszukuję dobrych precli - oferuję wysokiej jakości artykuły z wielu branż, pisane przez copywritera, bez mieszarki.

Niestety z niewiadomych mi przyczyn coś mi grzebie w htaccessie...

Raczej to Ty sam zmieniasz .htaccess zmieniając składnię adresów w panelu admina. Po zapisaniu zmian aktualizuje się również .htaccess :rolleyes:

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

@martinewg - Mam tego świadomość, jednak składnię adresów zmieniałem jednokrotnie, natomiast problem powracał dwukrotnie :rolleyes:. Na razie wszystko jest OK, być może wtedy na serwerze przywrócono jakiś backup or smth.

Poszukuję dobrych precli - oferuję wysokiej jakości artykuły z wielu branż, pisane przez copywritera, bez mieszarki.

Dziękuję wszystkim za wpisy i uwagi! !!!

UWAGA - najprawdopodobniej uda mi się do niedzieli przygotować bardzo ciekawy moduł (niespotykany w innych katalogach) - zapraszam do śledzenia wątku i dodawania wpisów.

Dzięki za uwagi :D Wszystkie są mile widziane, staram się na bieżąco rozwijać katalog.

Dziś wieczorem duża moderacja jak tylko przecisnę się przez krakowskie korki... Zapowiedziana na niedzielę aktualizacja będzie musiała kilka chwil poczekać - niestety napotkałem na pewne ograniczenie SeoKatalogu, które mam zamiar obejść lub rozwiązać. W razie czego zasięgnę rady u Generała, ale myślę, że nie będzie to potrzebne.

Cotygodniowa paczka kodów premium tylko dla użytkowników PiO!

Dzisiejsze kody do zgarnięcia:

Obszerny1

Obszerny2

Obszerny3

Obszerny4

Obszerny5

Uwaga, jeśli wpis nie będzie unikatowy (i sensowny!) a tytuł będzie zawierał wyłącznie keywordsy - nie przejdzie moderacji.

Kto pierwszy ten lepszy, jednak jeśli nie zdążysz załapać się na kody - zawsze możesz dodać darmowy wpis :D

Od przyszłego weekendu szykuję duże zmiany w katalogu mające na celu podwyższenie jego jakości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności