Skocz do zawartości

101 katalogów. Nowa grupa.

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

I jak idzie dodawanie wpisów? Miało być do końca tygodnia.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Idzie, idzie. Początki najtrudniejsze, ale sytuacja opanowana. Dużo osób już ma potwierdzenia, dzisiaj będą dochodziły do tych co jeszcze nie dostali.

Ci co chcieli raporty będę rozsyłał jutro i w środę.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

No chyba nie do końca opanowana. Miało być dodanie stron do końca tygodnia. Potem potwierdzenia miały być do wtorku.

Wczoraj dostałem potwierdzenie dodania jednej strony. A zleciłem 5. I dalej ani widu ani słuchu.

A jak to wygląda u innych, którzy wykupili tę usługę?

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Nie będę się bronił bo wiele osób już ma prace pokończone. Największym problemem przy tej ilości jest ogarnięcie kategorii ponieważ nie kopiuje bazy tylko staram się jak najbardziej zróżnicować, kategorie, podkategorie itd. Potem zajmę się grafiką. Siedzę nad katalogami całymi dniami od rana do wieczora.

Trochę cierpliwości jeszcze i wyrozumiałości, katalogi bez linków mają nam służyć jak najlepiej i najdłużej ale na początku wymagają bardzo dużo pracy :/

otrzymałem raport z pierwszą dodaną strona, u mnie było wiecej roboty bo w każdym opisie dodałem 3 linki, kawał roboty zrobione, co do kwestii (jakości wpisów - "unikalności") efektywności mieszarki właściciela katalogów zweryfikuję w google jak wpisy zostaną zaindeksowane.

Właśnie miałem się zabierać do pisania posta na ten temat, a tu widzę się dyskusja sama ożywiła.

Za wpisy kasę przelałem już z 10 dni temu, wysłałem też własne opisy z linkami, tytułami itd, i do tej pory cisz, żadnego potwierdzenia itd.. W temacie na forum cisza, już myślałem że kasa się poszła.. tymczasem widzę, że u innych też są opóźnienia ale ogólnie widać, że coś się dzieje, więc jeszcze trochę poczekam..

Miło usłyszeć kilka ciepłych słów. Co najważniejsze jak widać katalogi stoją, nie jest to fikcja i mój wymysł.

Niestety dzisiaj drugi dzień jeden z seo hostingów zalicza pada i kilka razy pokazał mi 500. Tak więc czeka mnie jutro przenoszenie około 20 katalogów, co znowu w jakiś sposób odbije się na wpisach (ale mam plan więc nie będzie źle).

Nad katalogami obecnie spędzam po 12-14 godzin na dobę i szkoda że niektórzy nie rozumieją że przy takim rozruchu wychodzą pewne problemy i nieprzewidziane sprawy.

Jak będę startował z innymi grupami to lepiej się naszykuje, to mój pierwszy taki masowy projekt.

Za utrudnienia przepraszam i mam nadzieję że będziecie zadowoleni.

płatności paypal możliwe? :>

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności