Skocz do zawartości

101 katalogów. Nowa grupa.

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

bori79 - chodzi o to, że podałeś cenę, określiłeś usługę, ustaliłeś termin wykonania, potem jeszcze jeden..., kolejny tydzień mija, a ja niczyja :P .

Ale ok, rozumiem problemy, pracuj ku chwale naszych stron, trzymam bardzo mocno kciuki - tym bardziej, że kasa przelana już te ładne parę dni temu :) .

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pieniądze dotarły. Odpisywałem Ci wczoraj wieczorem. Proszę się kontaktować przez maila bok@sklep4seo.pl

Co do katalogowania to widzisz w wątku że są pewne opóźnienia związane ze startem, ludzie niektórzy czekali na początku po kilka-kilkanaście dni a Ty czekasz dwa. Trochę cierpliwości.

Jednocześnie mogę poinformować że problem powodujący pady serwerów najprawdopodobniej został już zlokalizowany i naprawiony.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

nie chodziło mi o to, że czekam dwa dni bo rozumiem, że to potrwa dłużej - chciałem tylko mieć pewność że wszystko dotarło i opisy również są dobrze napisane - a wiadomości od Ciebie niestety żadnej nie dostałem :(

nie mniej jednak już jest wszystko ok ponieważ dostałem odpowiedz tutaj :)

Najlepsze noclegi w Polsce

Może warto by było określić sobie jakiś limit na dany okres, powiedzmy bierzesz te 4-5 osób na tydzień i nie przyjmujesz na ten czas więcej zleceń. Jak skończysz te, przyjmujesz następne. Sam bym z chęcią zlecił ale skoro już mam czekać to wolę się ustawić w kolejce zamiast wpłacić pieniądze a potem się niepotrzebnie denerwować, że tydzień minął i nic.

Na początku przerosło mnie to organizacyjnie. Zwłaszcza że staram się tworzyć osobne podkategorie i zmieniam nazwy kategorii. Nie chcę żeby było jak w innych grupach że każdy katalog jest taki sam z tymi samymi kategoriami i podkategoriami. Na to schodzi najwięcej czasu.

Powiedzmy że ktoś zamówił katalogowanie "fotograf ślubny", mógłbym to wrzucić do ślubu i mieć z głowy. Ja jednak robię nowe podkategorie w różnych odmianach i kombinacjach.

Co do zamówień to w najbliższym czasie jak się ze wszystkim uporam to będzie informacja jaka długo czeka się na wpis jak i również osoby katalogujące dużo stron będą mogły kupić multikody co też znacznie przyśpieszy.

Kilku spraw nie przewidziałem i wyszły na początku opóźnienia, jednak z dnia na dzień coraz więcej osób dostaje raporty z zakończonych prac.

Jutro wieczorem napiszę informację odnośnie tego jak duża jest w tej chwili kolejka i jaki czas oczekiwania na dodanie.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Bardzo wolna realizacja. Cena bardzo ok, ale czas realizacji - dramat.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

może i długi czas, ale się doczekałem i wszyscy się doczekają. Poszliście na małą kasę za dużo seoków to trochę wyrozumiałości, chłopak się stara i siedzi nad tym pewnie od kilku tyg ;)

bori79, jak Ci się już to uspokoi to linkuj katalogi i kategorie, bo trzeba zadbać o ich "moc"

SEO, SEO i SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności