Skocz do zawartości

101 katalogów. Nowa grupa.

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Od 1lutego będą obowiązywały nowe ceny.

Koszt dodania do grupy 19,90 zł. Cena zawiera dodanie oraz przesłanie raportu. Na życzenię po kilku dniach mogę sprawdzić zaindeksowanie.

Do dodania strony będą wymagane 3 opisy z synonimami dające po zmikowaniu 250 znaków.

Możliwe jest zamieszczenie do 3 linków w treści dodatkowo płatnych po 3 zł sztuka.

Jeżeli nie chcesz pisać opisów napiszemy za ciebie w cenie 9 zł za 3 sztuki. W takim momencie koszt dodania wyniesie 28,90 zł ale cena zawiera jeden link w treści do podstrony w katalogowanej domenie.

W przyszłym tygodniu wykonam testy indeksacji i przedstawię statystyki. Niebawem nowe katalogi i zapewne będą nowe promocje startowe :)

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

@bori79: Co Ty na to, żeby w pierwszej kolejności, zamiast stawiać nowe katalogi, dopracować obecne? Bazując na tym co deklarowałeś gdy grupa startowała. :D

Każdy katalog będzie miał oryginalną skórkę, zróżnicowane nazwy kategorii i podkategorii.

nie chcę pouczać czy coś tym stylu, to tylko moje zdanie. Ale myślę, że powinieneś najpierw popracować nad unikalnością i mocą swoich kat. Opis 250zn i 3 linki w treści to bardzo mało tekstu. Po prostu chciałbym jeszcze kiedyś kupić kod do Twojej grupy i być zadowolony ;)

SEO, SEO i SEO

Prace idą w miarę możliwości równomiernie. Nowe katalogi nie będą uruchomione zanim tych nie skończę. Co do unikalności to starałem się jak najbardziej zróżnicować kategorię i podkategorie, jednak przy 100 sztukach nie jest to proste.

Wprowadzam też pewne zmiany o których nie będę pisał na forum jednak w oczach google znacznie rozróżnią katalogi.

Chyba jakieś mocne przeoczenie że przeszedł opis 250 znaków z 3 linkami. Zazwyczaj przy 2-3 linkach opis ma około 500 znaków.

Co do mocy katalogów to ciągle wzrasta. Niektóre przekraczają już 8000 BL co chyba nie jest złym wynikiem jak na mlode katalogi a indeksacje 64 wpisów 2 dni po dodaniu bez dodatkowych działań też jest wynikiem niczego sobie.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Ostatnio jak większość wie nie działał jeden ze znanych serwerów i zajmowałem się innymi sprawami. Na fali banów stron ze statlinka kilkanaście katalogów oberwało rykoszetem bana. Zostały już przeniesione na inne domeny i serwery. Nie pisałem jeszcze o tym bo nie było przenoszenie skończone.

Katalogi stoją i mają się świetnie. Indeksacja dzisiaj sprawdzana z dnia 2 lutego 97 wpisów zaindeksowanych.

Nie wiem czemu ma służyć ta wyliczanka PR? Katalogi są systematycznie linkowane. Niektóre mają po kilka tysięcy BL.

Każdy kto miał katalogowane wcześniej strony może podesłać mi na maila bok@sklep4seo.pl adresy stron to wykonam nowe raporty.

Nie miałem nic złego na myśli, po prostu nie było informacji odnośnie tego co się dzieje z katalogami, to sprawdziłem jak to wygląda.

A myślę, że miałem prawo bo wykupiłem dodanie do Twoich kat.

Bardzo dobrze indeksują się wpisy i jak widać po mojej stronie, indeksacja się trzyma już prawie 3 miesiące na poziomie 100 %.

SEO, SEO i SEO

ebsand - oczywiście, wydajesz pieniądze i masz prawo do informacji. Ja się dopiero uczę i jeszcze nie wszystko wychodzi tak jak powinno.

rkkr - 3 opisy wystarczą na wszystkie wpisy

Huggo - wystawiam faktury

Ja jestem średnio zadowolony. Zlecałem dodanie jednej strony do grupy w grudniu z opisem z synonimami. Sam opis nie najlepszy - dość krótki. W międzyczasie podsyłałem kilka własnych, długich opisów z synonimami i kilka bez. Ostatecznie większość wpisów posiada ten sam opis(autora), który nie był synonimizowany. Nie najlepszy kontakt. Pomimo niskiej ceny chyba nie zakupiłbym usługi raz jeszcze.

Miałem też pisać teraz o tym, że 18 katalogów padło ale już znalazłem wyjaśnienie. Proszę mi więc podesłać nowe linki dla mojego wpisu - tanibus na email. Dziękuję :D

danieltr - raporty będą rozsyłane w piątek i sobotę

evolucja - nie mam zamiaru sprawdzać wszystkich wpisów i sprawdzać ile jest moich opisów a ile nie.

Opis krtóki bo taki był w ofercie więc zastrzeżenie bezzasadne. Może i użyty był jeden ale to ze względu że podsyłaleś swoje ale jakoś nie przypominam sobie żeby były z synonimami (nie mam w domu jak sprawdzić). Wpisów zaindeksowanych 94, niezaindeksowane 6 (5 z Twoim opisem 1 z moim). Więc każdy kto ma blade pojęcie o katalogowaniu wie że to bardzo dobry wynik, a kiedy ja wykonuję opisy dochodzi indeksacja do 100%.

Co do kontaktu to był ciężki w grudniu ale to było poruszane w wątku więc powtarzał się nie będę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności