Skocz do zawartości

Ktoś specjalnie klika w adsense?

AOZ

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zauważyłem, że od dwóch dni ktoś specjalnie mi klika w reklamy adsense, a przynajmniej tak mi się wydaje.

Mam stronę, na której była mała ilość kliknięć max. do 10 dziennie, jednak od dwóch dni jest to 25 i do tej godziny dzisiaj 28 kliknięć. Te dzisiejsze 28 kliknięć odbyło się w krótkim czasie do max. 1,5-2h. Co do ilości wizyt na stronie to się utrzymuje prawie na tym samym poziomie codziennie. Znalazłem stronę https://www.google.com/support/adsense/bin/...ontact&rd=2 - ktoś wysyłał ten formularz i dostał jakąś odpowiedz? A może macie jakieś rady na taką sytuację ?

Dzięki

pzdr.

Witam,

Zdarza się, jak np. ktoś znajdzie reklamy konkurencji.

Drugi przypadek, ktoś klika w reklamę - nie podoba mu się strona (reklamowana) - wraca - klika jeszcze raz.

Wysyłałem ze dwa razy ten formularz, zero odzewu ze strony Google, zmian na tych stronach z klikalnością też.

Pozdrawiam

Cognitive-it.pl - usługi SEO i SEM.

Cognitive-it.org - do poczytania blog o SEO i Adwords.

Czytałem o jakichś sposobach na to, ale IMO najlepszym sposobem jest zawiadomienie o tej sytuacji support Google i oni to załatwią (czyt. nie dostaniesz bana i wszystko powinno być w najlepszym porządku [przynajmniej taki efekt był uzyskany u znajomego, któremu podobnie jak Tobie ktoś klikał w reklamy]).

Pozdrawiam.

Destrudo.plPortal psychologiczny, w którym znajdziesz sporo na temat manipulacji, ale również m.in. skrajne i drastyczne obszary psychologii, nie dla każdego...

Ewentualnie możesz namierzyć IP gościa i przestać wyświetlać reklamy dla niego. Będziesz miał pewność, że więcej problemów Ci nie naklika. Gorzej jeśli wpadnie na pomysł, żeby zmienić IP lub użyć proxy...

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności