Skocz do zawartości

Jaki program kupic do 500 zł?

skowdan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich

1.Jestem poczatkujacy w SEO. W lipcu tego roku kuzyn mnie troche pouczyl o podstawach pozycjonowania. Ma wlasna stronke https://serwis-komputerowy-torun.pl/ o serwisie komputerowym w Touniu.

2.Moje pozycjonowanie polega do tej pory na optymalizacji mojej strony oraz na dodawaniu recznie linkow do roznych katalogow na zasadzie przypadku. Tzn. nie wiedzac czy sa wartosciowe czy nie.

3. Chcialbym pojsc dalej i kupic program ktory mi umozliwi wyzsze mniejsce w SERP-ach.

Ten program to bym chcial zeby byl dosc prosty w konfiguracji. Moja wiedza jest dosc skromna. A jej wyznacznikiem jest to ze dopiero teraz udalo mi sie sklep zalozyc do testow i katalog jeden z darmowych skryptow dostepnych na sewerze wykupionym.

Budzet to 500 zl

Prosze o wasze pordy

Jeśli zastanawiasz się nad naprawą komputera w Toruniu zajrzyj do Serwis Komputerowy Toruń a będziesz zadowolony.

Możesz potestować Zennoposter z ZenBLOG-iem - tutaj więcej info

Wkrótce zostanie uruchomiony ZenKAT - to program do katalogowania - działa na wielu skryptach. Ile stron pozycjonujesz? Jeśli np. tylko 3 strony - to proponuje scrapebox do zbierania dobrych linków i działania ręczna - jeśli masz czas :)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Możesz potestować Zennoposter z ZenBLOG-iem - tutaj więcej info

Wkrótce zostanie uruchomiony ZenKAT - to program do katalogowania - działa na wielu skryptach. Ile stron pozycjonujesz? Jeśli np. tylko 3 strony - to proponuje scrapebox do zbierania dobrych linków i działania ręczna - jeśli masz czas :)

JA mam na razie tylko jedna strone, ale chcialbym sie uczyc pozycjonowania i w pryszlosci moze to wykorzystac.

Jeśli zastanawiasz się nad naprawą komputera w Toruniu zajrzyj do Serwis Komputerowy Toruń a będziesz zadowolony.

Ja bym polecił publikera, jednak do 1 projektu raczej Ci sie to nie opłaca. W tym przypadku lepiej gdybys kupił dodanie u kogoś, ewentualnie polecałbym ze skorzystania z dodawarka.info. Masz tam darmowa dodawarke do pecli + polautomat to seokatalogów oprocz tego za bodaj 35 zł mozesz ustawić dodawanie do ponad 5000 katalogów. Link z moim refem

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Za 500 zł zrobił bym tak - kupił program do półautomatów Seobohater lub seolight . Kupił bym jakiś blast z omniadd od kogoś kto ma dobra listę na katalogi, i ewentualnie precle. Wydałeś około 200 zł został 300 które wydajesz tak że 100 wydajesz na kartę heyah i doładowujesz ja np za 100 zł- jak już masz pół automat i kasę na heyah odpalasz katalogi VIP z listy i dodajesz do płatnych katalogów, staraj się dodawać dobre uniklane teksty z pewnością będzie to na + jeśli nie chce ci się pisać zleć komuś napisanie. Po takiej akcji z pewnością będzie to słusznie wydana kasa i efekty będą konkretne. Zostaje ci 200 zł i tutaj możesz zostawić je na późniejsze np teksty do półautomatu lub dalesze linkowanie serwisu np w katalogach - ta rada jest słuszna w przypadku gdy chcesz pozycjonować jedną dwie strony

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Zlecasz:

1. Dodanie do kat/precli z omniada/publikera

2. Dodanie do seokatalogów darmowych/i płatnych

3. Podlinkowanie w/w wpisów(najtaniej scrapebox)

4. Ewentualnie blast rumakiem

Wszystko to w/w ZLECASZ - tanio i skuteczniej niż byś sam zrobił.

Wystarczy na poczatek, potem pomyślisz.

Kupować dodawarki automatyczne do 1 strony to bezsens.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

zgadza się, że bezsensu jest przy pozycjonowaniu jednej strony, ale jeśli chce poszerzyć swoją wiedzę, to pewnie też chcę nauczyć się obsługi programów ułatwiających pracę - teraz tylko zleci zadania i oprócz raportów nie nabierze praktyki.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

...Wydałeś około 200 zł został 300 które wydajesz tak że 100 wydajesz na kartę heyah i doładowujesz ja np za 100 zł ( drugie 100 dostajesz za free tutaj masz promocje - spiesz siE do 11 masz czas ...

Na stronie, którą podałeś pisze, że do 30. września =)

@przemeks zgadza się słuszna uwaga... poszedł EDIT by nie wprowadzać w błąd

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

@przemeks zgadza się słuszna uwaga... poszedł EDIT by nie wprowadzać w błąd

Tylko ze mi jest potrzebny jakis program perspektywicznie. Bo zamierzam pozycjonowac rozne strony, zaczynajac od znajomych.

zgadza się, że bezsensu jest przy pozycjonowaniu jednej strony, ale jeśli chce poszerzyć swoją wiedzę, to pewnie też chcę nauczyć się obsługi programów ułatwiających pracę - teraz tylko zleci zadania i oprócz raportów nie nabierze praktyki.

Dokladnie chce sie uczyc. I nie poprzestac na stronie mojego serwisu. A jak komus zlece prace to nic sie nie naucze.

P.S. Zrobilem taki program w excellu ktore generuje wszytkie potrzebne dane do katalogow. I sa naprawde unikalne. Tylko dziala na sadsadzie kopiuj z excel wklej do przegladarki.

W jakieś omniaddy i publikery nie opłaca się pchać bo jak rozumiem nie masz zaplecza a te programy nadają się właściwie już tylko do wstępnego podlinkowania zaplecza a nie do pozycjonowania strony docelowej. Dla jednej strony możesz sobie zlecić dodanie raz na jakiś czas i taniej Cię to wyjdzie niż kupno tego narzędzia opłaty za hosting.

Scrapeboxa zawsze możesz kupić bo to uniwersalne narzędzie i przyda się w wielu sytuacjach.

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności