Skocz do zawartości

zero linków

lolek1969

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam takie pytanie

od dziewięciu dni dodaję linki przeważnie w stopkach na forum. dodaję od 5 do 8 linków dziennie. tylko na forach

wcześniej sprawdzam źródło strony ctrl+U potem ctrl+F i wpisuję nof.. i gdy już po tych trzech literach podświetla się na czerwono to chyba znaczy że nie znalazł nofollow

skoro pierwsze linki zacząłem dodawać 10 dni temu to już powinny chyba jakieś się pojawić a gdy sprawdzam w narzędziach to z tych for nie ma ani jednego linka. :) czy to znaczy że robię coś źle?

dodam że wpisuję link z anchorem i tym a hrew i tak dalej jak mi tu poradziliście tak że po wyświetleniu mojego wpisu wyświetla się tylko to słowo które jest niby tym anchorem i po kliknięciu którego wyświetla się moja stronka.

no i dodam jeszcze że tylko jeden wpis został usunięty, bo to nie jest żadna stronka biznesowa, ale że tak powiem pasjonacka.

pomocy! :)

pozdrawiam wszystkich

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności