Skocz do zawartości

konto na az . pl

mianle

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

witam.. ja mam znowu problem z hostingiem na az.pl ?

od kilku dni są ciągłe przerwy a dzisiaj to już wogóle :P

dodam że skrypty mam różne więc to nie wpina strony tylko az.pl :)

jak jest u Was?

- jesli to nie poroblem to proszę o przeniesienie watku do działu "Hosting i Domeny"

pozdrawiam

mianle

witam.. ja mam znowu problem z hostingiem na az.pl ?

od kilku dni są ciągłe przerwy a dzisiaj to już wogóle :(

dodam że skrypty mam różne więc to nie wpina strony tylko az.pl :)

jak jest u Was?

- jesli to nie poroblem to proszę o przeniesienie watku do działu "Hosting i Domeny"

pozdrawiam

mianle

I myślisz, że forum PiO to odpowiednie miejsce, aby uzyskać takie informacje?

Od czego jest suport AZ?

na az pare dni temu utworzylem sobie konto na 3 miesiące i ..., że tak powiem jest lipa od 2 dni., tzn. teraz patrze i niby ok.

Dostalem tez maila od admina, że mi public_html zamienił na public_html_off bo cos tam niby się dzieje.. z userem do bazy danych - pomijam fakt, że pisał do mnie ale nie o mnie ;P

tak czy siak coś psują - przenies sie na linuxpl.com - czy jakos tak - mam tam od niedawna konto i ... um po poczytaniu na forum o nich.. to jestem BARDZO mile zaskoczony. wszystko zapierd *** ze az milo. DirectAdmin też jakiś taki .. bogaty - narazie po 4 dniach bardzo happy - zobacze jak to dalej będzie smigać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności