Skocz do zawartości

Nowy darmowy SEOKatalog au-ta.pl (ogólny)

smiechan

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania wpisów do katalogu au-ta.pl

Domena z roku 2007, sporo linków, także mam nadzieję, że będzie sporo mocy :rolleyes:

Przyjmowane wpisy: unikalne, mogą być zsynonimizowane o ile tekst wyjściowy będzie sensowny. Brak linka zwrotnego, opłaty czy min. PR.

Strona uboga w kategorie (celowo), zapraszam do dodawania wpisów w kategorii Pozostałe - będę dodawał kategorię przy moderacji i zmieniał przydział strony. Myślę że już po paru dniach lista kategorii będzie sensowna :)

Pozdrawiam

Śmiechan

łaaa, jestem pierwszą stroną w katalogu. Tak na marginesie to dodałem podkategorię i komentarz dla moderatora to przenieś do ogłoszeń :rolleyes:

Wyszukiwarka stron ucieka grupo poza stronę z prawej strony. Mało podkategorii. Zobaczymy jak pojawią się strony jakieś co tam głębiej słychać :)

Pozdrawiam i linkuj ;)

Edit://

Zmniejsz miniaturkę w wpisie bo ma się nijako do opisu.. Daj dłuższy opis tutaj na stronie głownej - au-ta.pl - nowoczesny katalog stron!

Nowoczesne Ogłoszenia Jasło

Poprawię oczywiście wszystkie niedociągnięcia związane ze stylami.

Katalog nie jest o autach, taka domena akurat z dość fajnymi parametrami się trafiła. Jak pisałem wcześniej kategorie i podkategorie będę dodawał w ramach pojawiania się kolejnych wpisów.

Wpisy moderowane raz na dzień, na dwa dni w godzinach wieczornych, dzisiaj oczywiście również :D

Kilka drobnych uwag... Zastanów się, czy jednak nie lepiej w przypadku tej domeny postawić na katalog stron związanych z motoryzacją. Domena całkiem fajna, ale... Ostatnio katalogi stawiane na przejętych domenach kiepsko kończą. Dodałem kilka stron i życzę powodzenia w rozwoju katalogu. Linkuj ostro, bo obecne BL to chyba spadek po poprzedniej zawartości strony... :D

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

@Vexatus - Czy oprócz ostatniej głośnej afery z katalogami Kulfiego znasz jeszcze jakieś przypadki katalogów zbanowanych, bo były przechwycone, czy po prostu tak uogólniasz całą tą sytuację?

Katalog stron seo - darmowa reklama: ciekawe strony

Reklama Opole: Agencja reklamowa Opole

Posiadam zadbane katalogi - wpisy już od 0,40 zł

Dziękuje za wszystkie uwagi.

Style poprawię jak tylko znajdę czas na to, pewnie w weekend dopiero.

Jeśli chodzi o przechwyconą domenę to się nie boję, w końcu sporo odsetek stron stoi na takich domenach (w tym również tych "prawdziwych", nie zapleczowych) więc nawet wujek G nie może ich pobanować.

Zaznaczam ponownie, że kategorii będzie przybywać razem z wpisami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności