Skocz do zawartości

Program No Hand SEO - co sądzicie?

webman2000

Rekomendowane odpowiedzi

mental - mi tam wiszą jakieś opinie. Z dużą dobrą wolą i entuzjazmem próbowałem korzystać z tego softu. Ale wynik był mizerny. Krótko mówiąc - jak dla mnie, to tak jak wiele innych "gienialnych" i "bezwysiłkowych" softów może się to nadawać do podlinkowywania. Do działań na czysto - średniawo, choć pewnie jak ktoś poświęci wiele godzin na szukanie sposobów efektywnego tego softu, to zapewne znajdzie. To kwestia wiedzy i pomysłowości. Ale z założenia nie o to chodziło.

• 5 miesięcy temu...

też testuję ten program, wszystko wygląda spoko dopóki nie przychodzi do sprawdzania linków. nohandseo niby dodał od kilkudziesięciu do kilkuset i podaje listę linków, ale są one puste. zdarzyło się to wam? wiecie może czy to wina moich ustawień czy po prostu programu??

Link buidling, seo copywriting- wystawiam fakturę VAT - zgłoszenia na priv

Też uważam, że scrapejet lepszy. Poza tym tak jakby firma z lepszą reputacją za nim stoi.

Choć w czasach hasających pingwinów w ogóle trzeba wiedzieć do czego takich automatów używać...

B.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Czy ja wiem, w połączeniu z captcha sniper wcale nie jest zły, duzy atut to brak wieszania się tak jak scrapejet.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Atutem scrapejet jest na pewno możliwość robienia własnych plików def, bardzo dobry support i ciągłe udodkonalanie programu przez producenta. Co do tego typu automatów na pewno wat uwagi jest GSA search engine ranker. Na hands seo jakoś nie przypadł mi do gustu... Jest jeszcze backling brigand ale to już w ogóle szkoda gadać ;)

PS. Mi się Scrapejet nie wiesza :)

Scrapejet potrafi się wykrzaczyć na WinXP ( ale bardzo rzadko), a na Windows Serwer 2008/64 działa bez problemu przez długi czas. Mam VPSy pod to narzędzie i z WinXP i z WinSerw 2008 wiec sprawdziłem to sam

w zależności od jakość proxy, od keywords, szybkości łącza, VPSa, ale średnio od 1,5 do 20 k / 24h potwierdzonych linków. Jeśli VPS nie bulletproof to polecam wyłącznie proxy L1 bo spam-raporty spływają błyskawicznie i po API i aksimet blokują.

Sam Scrapejet NIE FILTRUJE PROXY, wiec opcja taka ze sam harwestuje i później sam prostuje z tych proxy można stosować wyłącznie na lokalizacja co na to pozwalają, bo po polskich blogach on tez jedzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności