Skocz do zawartości

[startup] OmniPRESS v2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Fajnie, że ten skrypt powstał, czekałem na niego ale niepokoi mnie to, że jak postawię sobie na tym precla to zostanie dodany do publicznej bazy a ta wiadomo jaka jest. Nie chciałbym żeby żeby do precla leciały śmieciowe wpisy jak z omnitxt. Rozumiem, jest moderacja ale po co to moderować, po co robić sobie pracę.

@elpav - dziękuje za zgłoszenie z tym www i bez www dla domen regionalnych - zaraz będzie poprawiona paczuszka na to (błąd po naszej stronie nie wlamywacza) - dam info że jest nowa wersja (twoje rozwiązanie w sumie nie jest złe ale lepiej żeby było dobrze)

@Karolak723 - można tworzyć tylko dla siebie jak już pisałem wcześniej - indywidualne dogadanie się i OP v2 zniknie z bazy publicznej (część idzie do publicznej a część masz tylko dla siebie)

OK na serwerze już jest wersja poprawiona pod względem www i domen regionalnych

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

A jeśli chcę postawić kilka(naście) omnipressów v2 dla dla bazy prywatnej, do której będą mieli tylko niektórzy użytkownicy omniadd? Ogłoszę się na forum omni ale nie chciałbym żeby tam mogli dodawać wszyscy arty. Dziś przyjrzałem się wpisom z 18 katalogów w publicznej bazie i jakość ich jest... do wyje... widać od razu że są bez sensu.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Dziękuje za zwrócenie uwagi, faktycznie wkradł się błąd.

Na serwerze nowa paczka OmniPRESS-v2.rar w której następujące zmiany:

- poprawa błędu ortograficznego

- sprawdzanie parametrów wpisu przed jego dodaniem z dodawarki (długość, zakazane słowa, kategoria itd.)

- moderacja wpisów z dodawarki jeśli jest włączona

Po zainstalowaniu - dwie uwagi:

1. instalacja ręczna - nie działa hasło do panelu admina podane przy instalacji.

2. instalacja multi - nie są kasowane pliki z domeny, co prowadzi do pewnych komplikacji (chodzi o plik index.html jeśli na danym hostingu pojawia się przy tworzeniu domeny, to pojawia się problem i nie otwiera się ani index.html, ani index.php z OP).

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

Trudno to testować... mogę tylko przez dodawanie do publicznej (bo katalogi już tam są). Nie można tego jakoś inaczej na początek robić? Chciałem też nieco "ożywić" katalogi prze podłączeniem ich do bazy...

Ale do rzeczy...

Mam błąd dodawania, a w logach:

Fatal error: Class 'BbCode' not found in /home/.../admin/add.php on line 221

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

Przepraszam mój błąd, nie dołączyło jednej klasy. Za 5 min na serwerze dostępna będzie poprawiona wersja. Aby wyeliminować błąd:

Fatal error: Class 'BbCode' not found in /home/.../admin/add.php on line 221

proszę podmienić plik /admin/add.php na ten z nowej paczki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności