Skocz do zawartości

[startup] OmniPRESS v2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z miłą chęcią bym zainstalował OmniPRESS v2 ale już pisałem do "agape" że mam problemu wejścia na wasze strony poprzez moje IP, nie wiem czemu. Nie mogę nawet zakupić waszych produktów na omniworld.pl ani ściągnąć plików... Strony normalnie mi się ładują przez komórkę inna sieć... heh. Proszę o sprawdzenie tej przyczyny. Przecież niczym nie zawiniłem ;) ...

@ssebo - jeśli masz stałe IP wyślij mi je na PW zobaczę czy nie masz BAN-a na IP (jeśli masz zmienne to coś u Ciebie)

Dzięki za pomoc...

Już testuję nową wersję OmniPRESS i jestem po wielki wrażeniem. :)

Brakuje faktycznie jednej rzeczy aby przed instalacją każdego OmniPRESS w danej domenie wyczyściło zawartość [public_html] może bez katalogu [cgi-bin] bo tak to trzeba np do 20 domen wchodzić i usuwać pliki nadane przez dany hosting.

Fajną sprawą byłby jeszcze taki mały centralny panel dla wszystkich instalacji OmniPRESS na danym hostingu tak aby można było hurtowo wykonywać "Ustawień Głównych" oraz "Blokowanie IP".

Pozdrawiam,

ssebo

Mam taki błąd:

Fatal error: Uncaught exception 'RuntimeException' with message 'DirectoryIterator::__construct(/home/xxxx/domains/xxxx.pl/public_html/../../) [<a href='directoryiterator.--construct'>directoryiterator.--construct</a>]: failed to open dir: Permission denied' in /home/xxxx/domains/xxxx.pl/public_html/index_z.php:0 Stack trace: #0 /home/xxxx/domains/xxxxx.pl/public_html/index_z.php(0): DirectoryIterator->__construct('/home/xxxx/doma...') #1 /home/xxxx/domains/xxxxx.pl/public_html/index.php(13): include('/home/xxxx/doma...') #2 {main} thrown in /home/xxxx/domains/xxxxx.pl/public_html/index_z.php on line 0

Dodam że na tym hostingu co właśnie wyskoczył mi ten błąd wszystko działało na innych kontach... co jest nie tak ?

Pozdrawiam,

ssebo

Z tego co dobrze widzę skrypt nie ma uprawnień do wylistowania katalogu z szablonami. Proszę spróbuj mu nadać wyższe chmody

zadziałało, ale musiałem również zmienić we wszystkich domenach prawa dla katalogów - męczące. Dlaczego coś takiego się pojawiło ? Jak dotąd nie miałem z tym problemu...

Pozdrawiam,

ssebo

za********e :D

Zainstalowałem OmniPress 2 na kilku domenach.

Moja Prośba: szanujcie tych, którzy prowadzą katalogi. To, że wpisy dodawane są automatem nie powoduje, że można wstawiać bzdury. Róbcie synonimy sensownie :D

Na 8 dodanych wpisów, przepuściłem 2 sztuki. 2 IP dodałem do ban listy. ;)

Czy możecie zwrócić uwagę na wygodę pracy w panelu admin?

Jestem w "Lista stron do moderacji" - usuwam wpis - pojawiam się w "Lista stron" - muszę przejść do "Lista stron do moderacji".

Takich kwiatków jest trochę więcej.... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności