Skocz do zawartości

[startup] OmniPRESS v2

Rekomendowane odpowiedzi

część rzeczy (ilość znaków dla opisów i tytułu, linków) ustawia się w panelu katalogu samodzielnie, więc cieżko o wszystko uniwersalne, ale mam wrażenie że nie wszystkiego system słucha...

ale czy błąd jest po stronie katalogu czy omniadd to nie wiem...

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem już co jest nie tak.

Jak macie chmody ustawione? Cały czas mam błąd 403.

Na 100% kwestia hostingu.

Utorzyłem katalogi dla subdomen i przypisałem je w panelu DA do domen. Struktura katalogów wygląda tak:

domains/moja-domena/

domains/moja-subdomena/

domains/multi/pmipress v2 multi/

Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby ;)

Mam problem. Nie wiem czy jest po stronie hostingu czy muszę poprawić coś w którymś pliku.

Zaistalowałem multiinstalatorem katalogi na subdomenach

oto jeden z nich

https://www.skutecznie.doktory.com.pl/

jak widać, skórki sie nie pobrały mimo że są zinstalowane. Po kliknięciu w jakikolwiek link (np. strona głowna albo któraś z kategorii), zmienia się adres na

https://www.skutecznie1/

wtf ?

Gdzie mam poprawić ścieżki ? Który plik edytować i co dopisać. Znajomośc php słaba prawie beznadziejna :D

Dodam, że za pomocą DA utworzyłem subdomene "skutecznie", przypisałem dla niej katalog "skutecznie1", identycznie jak poniżej

domains/doktory.com.pl/

domains/skutecznie1/

domains/multi/omnipress v2 multi/

Proszę o pomoc

A jak ustawiliście chmody ? Mimo moderacji, dodaje mi wszystko jak leci. Mimo edycji opcji w panelu admina, ilość wymaganych znaków w opisie, ilość linków, moderacja, wszystkie te ustawienia są ignorowane. Pomocy !!

ps. to są moje pierwsze katalogi, jak można je wykorzystać ? Jakość artykułów jest jaka jest i mało który swl takie przyjmuje. Z kolei nie widzę sensu dawać pod system rotacyjny. Co polecacie ?

• 3 tygodnie później...

Kurcze mas problem z logowaniem się do panelu administratora. Próbowałem jeszcze raz zainstalować i nic więc jeszcze kilka razy instalowałem i zmieniałem hasła dostępu i nic to nie dało. Mimo, że wyskakuje komunikat, że instalacja przebiegła prawidłowo....Hmmmmmmmm.... o co kaman?

Trzy hasła z mojej encyklopedii promuje teraz tj. anglikanizm, działo artyleryjskie - kartauna i aminokwasy. Po resztę haseł musicie sobie sami iść do encyklopedii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności