Skocz do zawartości

Szukam kogoś kto mi doda 5 linków na dzień

skowdan

Rekomendowane odpowiedzi

A Kolega widzę, że nadal się jeszcze niczego nie nauczył i nawet się nie stara uczyć....ehhh

Jak podeślesz teksty z synonimami, tytuły i frazy to wrzucę Ci projket do Omni i Publikera i będzie Ci linkowało ruski rok jak ustawie po pięć linków dziennie ;)

1.Chcialem zaczac czytac wszytko, ale jak sobie policzylem:

np. dla poczatkujacych 95 k odpowiedzi, to zeby to przeczytac przez rok to 300 odpowiedzi dziennie bym musial czytac.

A ja czytam okolo 50 dziennie. Wiec troche sie staram. Druga sprawa ze nie mam czasu, w sensie ze fizycznie go nie mam bo sam wychowuje corke od 10 do 19. A cala reszta to "moje pozycjonowanie +sen". Na tamtym poscie moim z prosba o porady to na koncu przeprosilem bo nie mialem racji.. to tak do Ciebie

2. Chcialbym jednak pojsc do przodu z moja strona, i naprawde szukam porad w stylu kup to i to i zrob to i to. Bo mam mala wiedze a nie mam naprawde czasu non stop czytac forum. Teraz tak troche nostalgicznie ale zaluje ze jak nie mialem odpowiedzilanosci za moja rodzine to nie intersowalem sie wtedy PiO.

3. A jesli chodzi o Twoja pomoc to fajnie i sie ciesze i podesle tylko nie wiem w jakiej formie ma przeslac teskty.Bo mam w excellu taki "myk" ze za kazdym razem klikam i on mi robi unnikalne na podstawie bazy. Robi tez keywordy, tytuly itp. i nawet w opsiach nie ma tych keywordo co w tytule. Wiec jest dosc unikalny.

4. Boje sie bana i filtra. A dzis juz prawie zlecilem blasta na moja strone, ale sie wycofalem, i chyba dobrze. Bo sie boje tego ze jak nagle duzo linkow bedzie to google sie na mnie wqrzy. POWAZNIE MOWIE.

Pozdrawiam !!!

Jeśli zastanawiasz się nad naprawą komputera w Toruniu zajrzyj do Serwis Komputerowy Toruń a będziesz zadowolony.

No to dostałeś propozycję. Jeśli chodzi o bardziej skondensowaną wiedzę- tutaj- padła podpowiedź. Nic nowego ale może coś akurat pomoże !!!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności