Skocz do zawartości

Jaki hosting z dużym transferem

jehowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Potrzebowałbym waszej porady jaki hosting wybrać dla kilku serwisów ktore nie generuja jakiegos wielkiego obciazenia serwera jednak troche transferu.

Pojemnosc jaka bym potrzebował to 5 gb [ tak na zaś ], transfer minimum 300gb miesięcznie a najlepiej bez ograniczen ( wiem, ze nie istnieje cos takiego teoretycznie jak nielimitowany transfer ) . Dzisiaj na maila dostalem linka do oferty AZ.pl - https://www.az.pl/hosting-porownanie-kont-hostingowych.html - co o tym myslicie? Koniecznie polski provider

Z gory dzieki za porady ewentualnie linki do ofert

Pozdrawiam

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Stronka group5 nie wyglada zbyt profesjonalnie, jeszcze firma zarejestrowana w USA. Zastanawiałem sie rowniez na ofertami home.pl oraz nazwa.pl, daja tam po 100gb bez limitu transferowego, tylko czy nie beda blokowali kont za byle co?

Edit: I dlaczego odradzalbys AZ? Mam co prawda u nich tylko pare domenek ale raczej nie narzekałem jesli chodzi o obsluge

Zastanawiałem sie rowniez na ofertami home.pl oraz nazwa.pl, daja tam po 100gb bez limitu transferowego, tylko czy nie beda blokowali kont za byle co?

Od kilku lat korzystam z serwów home.pl i jeszcze nigdy nie miałem z niczym problemów, raczej nie masz się nad czym zastanawiać...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

IQ troche za drogo, zwlaszcza pod ten projekt - zysku to on praktycznie zadnego nie przynosi.

Az juz mi powiedzieli zebym nawet nie probowal tego do nich wrzucac bo przy takim ruchu mi zablokuja.

Bede musial sprobowac w takim razie home albo nazwe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności