Skocz do zawartości

cudowne rozmnożenie w mapach google

MatKus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Z miesiąc temu moje konto z google maps rozdwoiło się. Jeden punkt stał się dwoma z identycznym opisem, zaś 3 komentarze, które tam były, podzieliły się na 2 konta.

Dzisiaj sprawdzam, i okazuje się, że mam już 3 punkty w top 10 (1,7,8). 1 z nich jest dotknięty dodatkowo błędem z wyświetlaniem numeru telefonu, zaś jeden z nich, który jest na 1 miejscu, nie ma żadnych komentarzy (wszystkie 4 są przy 2 pozostałych wpisach). W panelu zarządzania miejscami google mam w jednym koncie opcję edycji wszystkich tych punktów.

Niby to ma swój plus, bo w siedmiopaku jestem 2krotnie, ale teraz się zaczynam zastanawiać, co google znowu miesza, co zepsuli i czy moje top1 na najważniejszej dla mnie frazie spadnie lub w jakiś sposób zostanie ukarane za niemoje przewinienie za wpisywanie kilku punktów na mapie o 1 firmie.

Czy ktoś ma podobny problem może?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności