Skocz do zawartości

Narzędzie do preclowania

Karolak723

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam darmowego lub płatnego narzędzia wspomagającego dodawanie wpisów do precli tj. takiego jakby katalogera, do którego dodaję zsynonimizowane wpisy albo nawet unikalne dodaję po kolei swoje wpisy do bazy z programu. Co możecie mi polecić? Zależy mi tylko na preclach, większej wartości niż takich z bazy jak omniadd czy publiker. Poza tym przydałaby się możliwość dodawania wpisów do precli z własnej listy.

A ja mam pytanie który program (SeoLight, SeoBohater) ma lepszą bazę precli? Czy może obydwa mają bardzo niskiej jakości? Ogólnie wolałbym kupić SeoLight ponieważ używam linuxa i byłoby mi po prostu wygodniej... ale widzę, że SeoBohatera poleca sporo osób :)

• 3 tygodnie później...
Ostatnio testowałem https://blackpress.pl Za zdaje się 18 zł dodało mi artykuł poprawnie do 781 precli.

A sprawdzałeś czy linki w tekstach są właściwe? U mnie wszystkie zhakowane. Tym samy żaden link nie kieruje do mojej strony tylko w kosmos ;)

Ja sprawdzałem, wszystko jak najbardziej poprawnie , podczas zadania można zmienić sobie nawet anchor linku, dzięki czemu preclujemy część na jedno słowo kluczowe, część na drugie słowo kluczowe :D

SEO in Bielsko-Biała 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności